Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona și-a găsit antrenor! Ernesto Valverde, out! A venit Quique Setien!

Barcelona și-a găsit antrenor! Ernesto Valverde, out! A venit Quique Setien!

Barcelona și-a găsit antrenor

Barcelona și-a găsit antrenor! Ernesto Valverde și-a încheiat aventura pe banca spaniolilor. Quique Setien este noul antrenor al catalanilor. A fost numit puțin după miezul nopții.

Șefii catalanilor au decis după eliminarea din Supercupa Spaniei să-l dea afară pe antrenorul Ernesto Valverde. Comunicatul a întârziat însă să apară. Presa din Spania a susținut că Ernesto Valverde și șefii Barcelonei nu au căzut de acord asupra unor detalii privind rezilierea contractului.

„Ernesto speră ca totul să se încheie cât mai repede, trece prin momente urâte”, a declarat agentul antrenorului.

După miezul nopții, Barcelona a dat un comunicat în care a anunțat numele noului antrenor. Quique Setien, ultima oară la Betis Sevilla. Marţi va avea loc o conferinţă de presă în care va fi prezentat noul antrenor. Pe lista au mai fost Mauricio Pochettino și García-Pimienta.

Xavi a fost prima obțiune

Fostul căpitan al Barcelonei, Xavi a fost prima obțiune a catalanilor. Aceștia au mers în Dubai să negocieze contractul, dar nu au reușit să-l convingă pe managerul celor de la Al-Sadd. Potrivit presei, Xavi este dispus să o preia pe Barcelona din vară. După ce s-au lovit de refuzul fostului mijlocaș au început să apară nume surprinzătoare pentru banca spaniolilor. Cel mai la îndemână, a fost totuși Quique Setien. În vârstă de 61 de ani, antrenorul era liber de contract după ce în vară plecase de la Betis Sevilla. Cea mai mare surpriză a fost nominalizarea lui Gabi Milito, antrenorul celor de la Estudiandes La Plata. Acesta a jucat pentru spanioli în 2007. Ca antrenor însă nu avea prea mare experiență.

Citește și: Gică Hagi a făcut primul transfer. Aurelian Chițu a revenit la Viitorul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: