Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi a făcut primul transfer. Aurelian Chițu a revenit la Viitorul

Gică Hagi a făcut primul transfer. Aurelian Chițu a revenit la Viitorul

Gică Hagi a făcut primul transfer

Gică Hagi a făcut primul transfer din această iarnă. Atacantul, Aurelian Chițu a revenit la Viitorul, după aventura de la Daejeon Haha Citizen, din Coreea de Sud.

Gică Hagi a decis să-l aducă din nou pe fotbalistul de 28 de ani. Acesta este la a doua revenire. Prima dată a plecat în 2013 la Valenciennes, pentru 700.000 de euro. Apoi a ajuns la PAS Giannina și Astra Giurgiu. Doi ani mai târziu s-a întors la constănțeni. În 2018 a decis să meargă la cei de la Daejeon Haha Citizen, din Coreea de Sud.

”Prima achiziție a echipei noastre în 2020 este atacantul Aurelian Chițu, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani și jumătate! Aurelian Chițu este, de asemenea, golgheterul all-time al formației noastre, la care a evoluat încă de la înființarea acesteia! Aurelian Chițu a venit la FC Viitorul cu dorința de a pune umărul la o nouă prezență a echipei în play-off-ul campionatului!”, se arată în comunicatul echipei.

Echipa lui Hagi a renunțat la Lyes Houri

Până acum singurul jucător plecat de la Viitorul este Lyes Houri. Acesta va juca la MOL Fehervar, în Ungaria. Aici va fi coleg cu un alt român Adrian Rus, dar și cu un jucător din Macedonia, Boban Nikolov, care a trecut și pe la FC Viitorul. Houri a evoluat în acest sezon în 21 de partide și a marcat un gol.

Citește și: Dragoş Săvulescu s-a predat! Fostul acţionar al lui Dinamo este condamnat la închisoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: