Redactia.ro
Home » Sport » Dragoş Săvulescu s-a predat! Fostul acţionar al lui Dinamo este condamnat la închisoare

Dragoş Săvulescu s-a predat! Fostul acţionar al lui Dinamo este condamnat la închisoare

Dragoş Săvulescu s-a predat!

Dragoş Săvulescu s-a predat în Italia, la Napoli! Fostul acționar al lui Dinamo a fost condamnat anul trecut la 5 ani şi jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa.

Potrivit g4media.ro, în acest moment Săvulescu se află în arestul poliției italieni. Omul de afaceri era dat în urmărire internațională. Acesta a părăsit România în urmă cu 1 an, după ce a aflat că este condamnat la închisoare. Judecătorii au decis că se face vinovat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro. În același dosar au fost condamnați și fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre – 9 ani de închisoare, Nicuşor Constantinescu – 5 ani de închisoare, Cristi Borcea – 5 ani. În acest moment poliția face toate actele pentru ca omul de afaceri să fie extrădat cât mai repede. Săvulescu este acuzat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Cum a ajuns Săvulescu acționar la Dinamo

Timp de mai bine de 8 ani, Săvulescu a fost acționar la clubul din Ștefan cel Mare. În 2011 a fost și președinte delegat. În 2012 a cumpărat acțiunile de la Cristi Borcea, după ce i-a plătit aproximativ 1,5 milioane de euro, dar a renunţat după un singur an la conducerea clubului.

Cum a făcut avere!

Cei mai mulți bani i-a făcut din tranzacţii cu terenuri. Unele dintre acestea au fost comentate în presă la momentul respectiv. În 2005 s-a căsătorit cu iubita sa, Mădălina, iar pentru ”nunta anului a plătit 500.000 de euro. Patru ani mai târziu a divorțat. În 2017 s-a însurat din nou, de această dată cu un model internațional, Angela Martini.
”Am defecte destule. Sunt conștient de ele și lucrez permanent la evoluția personală. E chiar un mod de viață, care mă definește. În timp, la fel de conștient am devenit însă că nu există perfecțiune în această lume, fapt care mi-a conferit acceptare, încredere și relaxare. Am înțeles cât de mult poți câștiga în viață prin corectitudine, cuvânt și seriozitate. Din păcate, puțini au înțeles asta în ziua de azi”, scria Dragoș Săvulescu, pe blogul său personal.

Citește și: Dinamo a făcut primul transfer! Lukas Skovajsa a semnat contractul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: