Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona – Slavia Praga 0-0! Nicolae Stanciu la un pas să înscrie pe Camp Nou

Barcelona – Slavia Praga 0-0! Nicolae Stanciu la un pas să înscrie pe Camp Nou

Barcelona - Slavia Praga 0-0

Surpriză uriașă în Liga Campionilor, Barcelona – Slavia Praga 0-0. Nicolae Stanciu a fost titular și a fost aproape de a marca un gol în minutul 27.

Barcelona nu a reușit să o învingă pe Slavia Praga, în Grupa F din Liga Campionilor. Antrenorul cehilor, Jindřich Trpišovský a jucat cu Nicolae Stanciu din primul minut al meciului de pe Camp Nou. Românul de 26 de ani a început în forță, și a fost la un pas de a marca un gol în minutul 27. Faza a plecat chiar de la el. A recuperat mingea la jumătatea terenului, după care rapid i-a pasat lui Soucek. Apoi a urcat în atac. A primit o pasă în careu de la Olayinka și a reluat din prima cu stângul spre vinclu. În minutul 32 și-a mai încercat norocul încă odată, dar a trimis pe lângă bara din stânga porții lui Ter Stegen. În minutul 63, românul a fost înlocuit. Catalanii au avut mai multe ocazii, dar nu au reușit să înscrie și s-a terminat, Barcelona – Slavia Praga 0-0.

Ce au pățit Stanciu și colegii săi în Spania

Cehii au fost uimiți din cauza măsurilor de securitate extreme din Spania. Campioana Cehiei a fost cazată în același hotel cu Regele Felipe al IV-lea. Programul echipei nu a avut de suferit însă, absolut deloc.

„Practic, a trebuit să mă dezbrac complet pe aeroport. Nu am mai văzut în viaţa mea atâtea gărzi de corp. Am glumit spunând că sunt pentru noi”, a glumit antrenorul Jindrich Trpisovsky.

✈️ | Takhle vypadala cesta sešívaných do Barcelony! #barsla

Publicată de SK Slavia Praha pe Luni, 4 noiembrie 2019

Citește și:Adio, FCSB! Narcis Răducan s-a certat cu Gigi Becali și a părăsit echipa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: