Redactia.ro
Home » Homepage » Bârfa zilei în divorțul Simonei Halep. Cine e bărbatul care ar fi încurajat-o să facă asta. Între timp, Toni Iuric a CONFIRMAT divorțul

Bârfa zilei în divorțul Simonei Halep. Cine e bărbatul care ar fi încurajat-o să facă asta. Între timp, Toni Iuric a CONFIRMAT divorțul

Ce vrea să facă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc! Puțini se așteaptă la asta

Divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc vine la pachet cu multe bârfe și speculații în presă și în mediul online. Iată cine ar fi bărbatul despre care se spune că ar fi împins-o de la spate și ar fi susținut-o în separarea de soțul ei.

Bârfa zilei în divorțul Simonei Halep. Cine e bărbatul care ar fi încurajat-o să facă asta. Între timp, Toni Iuric a CONFIRMAT divorțul

Vestea divorţului Simonei Halep de Toni Iuruc pare să nu fi șocat chiar pe toată lumea. Pe reţelele de socializare au apărut tot felul de speculaţii cu privire la separarea fostei campioane de la Wimbledon de bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu nici măcar un an.

S-a scris, în primă fază, că cei doi s-ar fi separat din cauza distanței, însă iată că a mai apărut o bârfă în mediul online. Se zvonește acum că între Simona Halep și Patrick Mouratoglou, adică chiar antrenorul ei, ar exista o afinitate, conform România TV.

Pentru colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Halep a sacrificat inclusiv relaţia cu Virginia Ruzici, după 14 ani de colaborare.

„Simt că mă pot identifica cu Patrick, că are suficientă putere pentru a mă ghida. Aveam nevoie de o persoană care mă poate conduce”, a spus Simona Halep într-un interviu.

Patrick Mouratoglou a venit în iunie în România, mai exact, în Cluj Napoca, la un turneu demonstrativ. Iată ce declarații a făcut atunci.

„Simţeam că am pierdut entuziasmul. Cu Simona am stabilit imediat o conexiune excelentă. Am urmărit-o la câteva antrenamente, mi-a plăcut. În a treia zi, am luat racheta și am intrat pe teren cu ea. Am simțit o emoție incredibilă: Wow, nu s-a terminat, încă îmi place! Datorită ei am simțit că iubesc din nou să fac ceea ce făcusem cu pasiune în toți acești ani”, a declarat el.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Între timp, Toni Iuruc tocmai a CONFIRMAT divorțul, conform unei informații exclusive Fanatik.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

Bârfa zilei în divorțul Simonei Halep. Cine e bărbatul care ar fi încurajat-o să facă asta
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: