Redactia.ro
Home » Știri » Barurile și terasele ar putea fi deschise. Virgil Musta a propus un plan de salvare

Barurile și terasele ar putea fi deschise. Virgil Musta a propus un plan de salvare

Barurile și terasele ar putea fi deschise

Medicul Virgil Musta a declarat că are un plan de salvare pentru redeschiderea barurilor și teraselor. Apelurile insistente ale reprezentanților HORECA au devenit din ce în ce mai vizibile, iar medicul este de părere că există o soluție.

Barurile și terasele ar putea fi deschise. Virgil Musta a propus un plan de salvare

Medicul Virgil Musta este unul dintre doctorii care, de-a lungul timpului s-au implicat în situația critică produsă de pandemia de coronavirus. Acesta a declarat că are un plan salvator pentru industria HORECA. În ultima perioadă tot mai mulți reprezentanți HORECA au făcut apeluri disperante pentru a fi redeschise terasele, cafenelele și barurile.

Potrivit Wowbiz.ro, medicul susține că există soluții pentru cei din domeniu și pentru artiști. Astfel, Virgil Musta a explicat că în acest moment, există soluții pentru ca oamenii afectați de pandemie, să poate să-și câștige banii necesari traiului. ”Nu cred că trebuie să închidem tot. Suntem în situația în care nu putem să alegem între a falimenta țara și a impune în lockdown total. Dar, și aici, trebuie respectate niște reguli care, din păcate, sunt ignorate. Dacă s-ar respecta regulile, la modul strict, nu am fi în situația în care ar trebui închise restaurantele sau instituțiile de cultură. Nu cred că o mișcare în acest fel, una radicală, are efect, nu cred că soluția este un lockdown total. Soluția este una echilibrată, dar care să fie literă de lege”, a spus Virgil Musta.

Ce implică soluția medicului

Soluția medicului Virgil Musta implică responsabilitarea celor care lucrează în aceste domenii. Așadar, lumea care dorește să meargă la restaurant sau la un concert, trebuie să respecte regulile impuse de autorităție, pentru a nu mai exista cazuri de infectare. Cu toate că la restaurant nu se poate purta mască, se pot respecta anumite reguli importante. „Dacă mergem, în familie, mâncăm, stăm de vorbă între noi, mă refer la un număr mic de oameni, doi, trei, patru, nu la 6-7 cum se întâmplă, lucrurile pot fi îndreptate. Iar la concert, da, se poate merge, zic eu, în anumite condiții. La teatru, în aer liber, la diverse evenimente în aer liber, nu unde trebuie să petrecem câteva ore în aer închis...”, a mai explicat medicul Virgil

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: