Redactia.ro
Home » Știri » Băsescu, acuze grave la adresa Gabrielei Firea: „Era un cancer pentru București”

Băsescu, acuze grave la adresa Gabrielei Firea: „Era un cancer pentru București”

Traian Băsescu

Fostul președinte al țării și contracandidat al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a catalogat-o, joi seară, pe aceasta, drept ”un cancer pentru București ”. Mai mult, o acuză că a utilizat banii publici „doar pentru o clientelă„, iar mandatul acesteia a fost „o mascaradă pentru un om politic care a vrut să cumpere voturi din bani publici”.

Traian Băsescu, atac dur către Firea

Traian Băsescu a lansat un atac dur, joi seară, la adresa Gabrielei firea, la Digi 24. Acesta a catalogat-o ”un cancer pentru București ”, iar  întrebat fiind dacă rezultatul alegerilor de la Primăria Capitalei este unul bun, a răspuns: „e bine că a plecat Firea”, informează romaniatv.net.

Firea era un cancer pentru Bucureşti pentru că ştia doar sintagma am cumpărat şi deloc am făcut. Ea a cumpărat aparatură pentru spitale, dar n-a dat apă caldă. Deci ţi-a dat direct direcţia spitalului. Dacă dădea apă caldă, ajungeau mai puţini la spital. Neasigurând apa caldă, mergem la spital cât mai mulţi”, a declarat fostul preşedinte.

Totodată, fostul primar al Capitalei a acuzat-o pe Gabriela Firea„a făcut excursii pentru pensionari, a cumpărat ochelari, a făcut teste”.

A cumpărat voturi din primul mandat al ei. Un primar, aşa mi se pare mie, profund corupt. Să utilizezi banii publici, în loc să-i utilizezi pentru toţi, ci doar pentru o clientă (…) A făcut exact ce nu trebuie să facă un primar. A risipit banii pentru interesul ei, să ţină captivi nişte oameni- A fost o mascaradă pentru un om politic care a vrut să cumpere voturi din bani publici„, a mai precizat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, mulțumit de un singur program al Gabrielei Firea

Fostul președinte al țării a mai spus că programul cu inseminarea in vitro este singurul program extraordinat al fostului edil.

„Dacă a făcut un program extaordinar care trebuie continuat, este cel cu inseminarea in vitro”, a spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu a candidat în acest an pentru a doua oară la Primăria Capitalei, el clasându-se pe locul 3 în preferințele bucureștenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: