Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Gabriela Firea la plecarea de la Primăria Capitalei? Gestul fostului edil

Ce a făcut Gabriela Firea la plecarea de la Primăria Capitalei? Gestul fostului edil

Ce a făcut Gabriela Firea la plecarea de la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a pierdut alegerile locale în fața lui Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei. Aceasta și-a luat rămas bun de la apropiați și a declarat că se va impune o renumărare a votului, susținând că are probe clare de fraudă.

Ce a făcut Gabriela Firea la plecarea de la Primăria Capitalei? Gestul fostului edil

Gabriela Firea și-a făcut bagajele și a plecat de cârma primăriei generale a Capitalei, după ce a pierdut alegerile locale în fața lui Nicușor Dan. După ce și-a luat rămas bun de la apropiați, Firea a declarat că va cere renumărarea voturilor, susținând că are proble clare de fraudă.

„Eu nu mă cramponez de putere, mi-am strâns lucrurile din birou, mi-am luat rămas bun de la directori, colaboratori, am predat tot ce era de la primărie.Sunt de acord cu președintele dar, din respect pentru cetățeni, trebuie să vedem ce s-a întâmplat la vot. Să vedem dacă s-a fraudat sau nu alegerile locale.Pentru a nu mai plana nici o suspiciune cel mai corect ar fi să se reia numărătoare. Pe cine ar deranja?”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea deține dovezi că s-au furat voturile

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei a declarat că are dovezi clare care arată faptul că s-a produs o fraudă în timpul alegerilor locale. Potrivit acesteia, există procese verbale în care erau cifre scrise cu pixul și peste cu cariocă, toate buletinele de vot fiind pe numele acesteia.

Votul bucureştenilor a fost modificat, falsificat. Nicuşor Dan vrea să anuleze proiectul pe care l-am adoptat şi anume cel legat de donarea de plasmă. Domnul Dan a anunţat că îl va anula. Şi acum se acordă de către statul român stimulente financiare tip tichete de masă, singura diferenţă este că am crescut cuantumul„, a mai spus aceasta.

La final, Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru un loc de parlamentar și că va continua să lupte pentru ca bucureștinii să ducă o viață mai bună. Miercuri, BEC a decis ca la sectorul 1 să nu se renumere voturile, iar la sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile, acest lucru a fost acceptat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: