Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce avere s-a ales Gabriela Firea după 4 ani la Primăria Capitalei? Ce sumă are în cont

Cu ce avere s-a ales Gabriela Firea după 4 ani la Primăria Capitalei? Ce sumă are în cont

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei în dauna lui Nicușor Dan, contracandidatul susținut de PNL și USR-PLUS. Fostul edil și-a recunoscut înfrângerea, după 4 ani în funcția de primar general al Capitalei.

 

Ce avere deține fostul edil

 

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, are trecută în declarația de avere atât sume mari în conturi, cât și câteva terenuri. Candidata PSD a candidat la Primăria Capitalei în 2016 deși nu locuia în București, scrie perfecte.ro.

Fostul edil general și soțul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, locuiesc într-o casă generoasă de 240 mp, situată în comuna Petrăchioaia, județul Ilfov. Casa figurează în ambele declarații de avere ale fostului edil general, atât în cea din 2016 la începutul mandatului, cât și în 2020, odată ce a pierdut alegerile.

Firea deține atât terenuri, cât și un automobil și obiecte de artă care ating  sume de mii de euro. La preluarea mandatului, Firea declara că deține, împreună cu soțul ei, șase terenuri intravilane, extravilane și forestiere în județul Ilfov. În declarația de avere din 2020, aceasta a declarat că a vândut cele două terenuri forestere situate în Voluntari, petru care a obținut suma de 70.898 lei.

În declarația de avere din 2016 a fostului edil general apare un automobil, marca Mercedes Benz, din anul 2010, automobil care se regăsește și în declarația de avere din 2020. 

 

Firea este pasionată de bijuterii și obiecte de artă

 

Candidata PSD s-a remarcat încă din declarația de avere din 2016 cu impresionanta colecție de bijuterii dobândite înainte de căsătorie, în valoare de 100.000 de euro. După căsătoria cu edilul orașului Voluntari, Pandele, aceasta a mai adăugat la colecție bjuterii din platină, aur alb și galben de 14 și 18 karate cu pietre prețioase și semiprețioase și tablouri în valoare de 80.000 de euro. În declarația de avere din 2020, fostul edil declară că nu a înstrăinat nimic din bunurile pe care le deținea în 2016, dar a adăugat la colecția de tablouri bunuri în valoare de 30.000 de euro.

Conturile fostului edil general însumează, după cei 4 ani de mandat, 63.169 lei, 1.015,44 de dolari și 1.013,77 euro. În ceea ce privește datoriile, Gabriela Firea și-a achitat datoria de 76.500 de euro pe care o datora unei bănci, în urma unui împrumut contractat în anul 2005, conform declarației de avere.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: