Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă

Gabriela Firea

Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei! Principalul ei contracandidat Nicușor Dan a convins alegătorii că merită să ocupe cea mai importantă funcție din București.

Fosta jurnalistă a ocupat timp de 4 ani funcția de primar General al Capitalei. În tot acest timp, lumea s-a întrebat ce salariu încasa aceasta de la Primărie. Mai ales că fiecare apariție a edilului părea desprinsă din revistele de modă.

Ce salariu încasa Gabriela Firea

Comparată cu celelalte salarii de la stat, leafa ei poate părea impresionantă. Conform ultimei declarații de avere publicate recent pe site-ul Primăriei Municipiului București, Gabriela Firea, în vârstă de 48 de ani, a obţinut în 2019 venituri de 181.206 lei în calitate de primar general al Capitalei. La un calcul simplu, asta înseamnă circa 15.000 de lei pe lună.

Declarația arată o creştere a veniturilor în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei comparativ cu anul 2018, când primarul general a obţinut venituri de 166.716 lei, cu 40% mai mult decât în 2017, când salariul de primar general i-a adus un venit de 119.241 de lei.

Ce avere deține Gabriela Firea

Alături de soţul ei, Florentin Pandele, ea deţine în continuare un teren intravilan (1.500 mp) şi unul extravilan (60.000 mp) în Sineşti (Ilfov), precum şi două terenuri intravilane în Petrăchioaia (2.240 mp). De asemenea, cei doi au o casă cu o suprafaţă de 240 mp în Petrăchioaia.

Fostul primar general mai deţine un automobil cumpărat în 2010, bijuterii în valoare de 130.000 de euro şi tablouri de 110.000 de euro. Gabriela Firea are un cont de 63.169 de lei deschis în anul 2003, unul de 1.015 dolari şi unul de 1.013 euro, ambele deschise în 2005, potrivit capital.ro.

Gabriela Firea nu pleacă definitv de la Primărie

Deși a pierdut funcția de primar, Firea va rămâne totuși în Primăria Capitalei, după ce a fost aleasă consilier general. Consiliul General al Capitalei va fi populat și de o parte dintre cei aflați pe lista de consilieri propusă de fostul edil. Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu și Elisabeta Lipă se vor afla printre cei 18 consilieri ai PSD în București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: