Redactia.ro
Home » Homepage » Pandele: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Cine e vinovat pentru eșecul Gabrielei Firea

Pandele: „Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche”. Cine e vinovat pentru eșecul Gabrielei Firea

Pandele

Florentin Pandele a câștigat un nou mandat la Primăria Voluntari. De data aceasta ca independent, deoarece în luna apriliea fost exclus din PSD. Dar, în urma rezultatelor parțiale, soția sa, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan.

Duminică seară, înainte de închiderea urnelor, Florentin Pandele a ieșit pentru a doua oară în apărarea Gabrielei Firea și a făcut o declarație incendiară. Politicianul pune eșecul soției sale pe seama echipei de miniștri a PSD din 2017 și până la pierderea alegerilor.

„Am să vă spun şi 3 cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală, după mine, a fost echipa de miniştrii pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider PSD. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să oprească proiectele Primăriei Capitalei. Dragnea este unul din vinovații principali ai acestei pierderi. Un alt vinovat este Teodorovici care i-a diminuat bugetul Capitalei.”, a declarat primarul orașului Voluntari la România TV.

Pandele a explodat la adresa lui Teodorovici

Florentin Pandele a vorbit și despre faptul că Eugen Teodorovici nu a vrut să îi dea bani Gabrielei Firea, susţinând că îi va da altceva. „Îi transmit lui Teodorovici. Îmi aduc aminte când mi-a spus un prieten în momentul în care i-a zis: trebuie să-i dai bani la Capitală, că nu-i dai bani lui Firea. Şi a spus că îi dă el altceva. Când mă întâlnesc cu el, îl muşc eu de ureche ca să-i spun eu ce să-i dea ce a zis el că-i dă”, a declarat soţul Gabrielei Firea.

„Bărbaţii politici nu au făcut decât să o faulteze pe Gabi Firea, de frică să nu-i ia locul. Paul Stănescu este cel mai devotat om din echipa PSD. A fost alături de Gabi de când s-a ridicat împotriva conducerii PSD-ului. Nu este un orator. Ce a făcut preşedintele Ciolacu, nu i-a pus piedici. A ajutat-o cât a putut el”, susţine Pandele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: