Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopote de nuntă pentru Răzvan Simion? Ce spune despre căsătoria cu Daliana Răducan

Bat clopote de nuntă pentru Răzvan Simion? Ce spune despre căsătoria cu Daliana Răducan

GALERIE FOTO (2) razvan simion

Bat clopote de nuntă în showbiz! Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan, par să fie pregătiți să facă următorul pas în relație. Cel puțin, asta a lăsat de înțeles prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion și Daliana Răducan fac planuri de nuntă

La trei ani de la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Emisiunea de la Antena 1 continuă să se bucure de succes în rândul telespectatorilor, iar în plan amoros, situația este cât se poate de roz. Răzvan formează un cuplu alături de Daliana, o femeie tânără, cunoscută pentru activitatea ei în domeniului arhitecturii și a designului interior.

La scurtă vreme de la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion s-a afișat alături de Daliana Răducan, iar povestea lor a evoluat cum nu se poate mai frumos. Daliana i-a cunoscut deja pe copiii prezentatorului, pe care acesta îi are alături de fosta soție, Diana. Nici planurile de nuntă nu sunt un vis îndepărtat.

daliana si razvan simion
Daliana Răducan și Răzvan Simion au planuri de nuntă

Prezent la un eveniment monden, Răzvan Simion a vorbit despre relația cu Daliana folosind termeni pozitivi și a menționat că lucrurile funcționează cât se poate de firesc. Răzvan îi oferă Dalianei sprijinul emoțional necesar, conform prezentatorului, iar împreună formează o echipă.

„Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi”, a declarat Răzvan Simion, conform Click!

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit în anul 2019

Răzvan Simion și Lidia Buble au luat prin surprindere o țară întreagă atunci când au decis să pună capăt relației lor în anul 2019. Nu a durat mult până când Răzvan și-a găsit liniștea și fericirea alături de Daliana. Cât despre Lidia Buble, ea a avut o relație de scurtă durată cu Harlys Becerra, însă nu s-a mai afișat, în mod oficial, la brațul unui alt bărbat. Momentan alte sunt prioritățile pentru frumoasa artistă, nu poveștile de dragoste!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: