Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopotele de nuntă în familia Sterp? Iancu: „Am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi”

Bat clopotele de nuntă în familia Sterp? Iancu: „Am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi”

Iancu, pregătit să facă nuntă cu Denisa

Bat clopotele de nuntă în familia Sterp? Iancu pare că este pregătit să renunțe la viața de burlac. Iată ce declară despre partenera lui de viață, Denisa!

Iancu, pregătit să facă nuntă cu Denisa

Iancu Sterp și Denisa Coțolan nu formează un cuplu de mult timp, însă povestea lor de dragoste pare să evolueze cu rapiditate. Deja s-au mutat împreună într-un apartament din Timișoara, iar Iancu este foarte mândru de iubita lui, deoarece întrunește calitățile unei soții:

Eu nu mai am cuvinte. Ce să zic, am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi. Priviți ce gospodină desăvârșită”, a mărturisit Iancu Sterp pe InstaStory.

Iancu: „Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni”

Iancu și Denisa se cunosc încă din liceu. Cei doi au format pe atunci un cuplu, dar fiind prea tineri au luat-o pe drumuri separate. Acum, s-au regăsit și sentimentele dintre ei nu s-au estompat, astfel că au devenit oficial un cuplu:

E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte.

 După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea.

În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut”, a spus Iancu Sterp, potrivit Wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: