Redactia.ro
Home » Știri » Băutura care te ajută să nu-ți pierzi memoria. Reduce riscul de demență cu 38%

Băutura care te ajută să nu-ți pierzi memoria. Reduce riscul de demență cu 38%

Băutura care te ajută să nu-ți pierzi memoria. Reduce riscul de demență cu 38%

Un anume fel de băutura ar putea reduce riscul de demență și cu 38%. Culmea e că foarte puțini români știu acest lucru deși foarte mulți dintre ei o consumă, fără să îi cunoască acest mare beneficiu.

Băutura care te ajută să nu-ți pierzi memoria. Reduce riscul de demență cu 38%

Puțini români știu cu adevărat ce consumă, indiferent că vorbim despre alimente sau despre băuturi, alcoolice sau non-alcoolice. Interesul pentru sănătate este destul de scăzut în România, iar asta se poate vedea în multe aspecte ale vieții de zi cu zi.

Iată că există o băutură care ar avea mari beneficii asupra sănătății mintale, despre care se spune că ar ajuta memoria, iar riscul de demență ar fi redus chiar și cu 38%.

Consumul berii, zilnic, poate reduce riscul de demență, susțin unii oameni de știință. Cercetătorii australieni au fost cei care au studiat obiceiurile de a bea și ratele de demență la 25.000 de subiecți, cu vârste de peste 60 de ani. Așa se face că rezultatele au indicat faptul că persoanele care au băut echivalentul a două halbe pe zi aveau cu o treime mai puține șanse de a suferi de pierderi de memorie, decât cei care nu consumaseră, a relatat Capital.

Nebăutorii, potrivit rezultatelor, aveau cu aproximativ o cincime mai multe șanse de a fi afectați de demență decât băutorii care consumau cel puțin trei halbe pe seară.

Evident, excesul dăunează grav sănătății. Indiferent de ceea ce consumăm. Este valabil inclusiv în ceea ce privește berea. S-a estimat că 4 din 10 cazuri de demență din întreaga lume ar putea fi prevenite sau amânate dacă factorii de risc ar fi eliminați: AVC-ul, nivelurile ridicate de colesterol, diabetul, obezitatea și dieta nesănătoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: