Redactia.ro
Home » Știri » Băutura miraculoasă care te scapă în câteva secunde de tuse și durerile în gât. Este foarte ușor de preparat

Băutura miraculoasă care te scapă în câteva secunde de tuse și durerile în gât. Este foarte ușor de preparat

suc de ananas

Fiecare dintre noi își dorește să trăiască cât mai mult și să se confrunte cu cât mai puține probleme de sănătate. Iată sucul pe care trebuie să-l consumăm pentru a aduce organismului nostru un aport de vitamine,

Beneficii consum suc de ananas

Ananasul, consumat sub formă de suc ameliorează tusea, durerile de gât și aduce un plus de vitalitate organismului nostru, Conform specialiștilor în domeniul sănătății, sucul de anans este bogat în vitaminele B1, B5 şi C, precum şi în magneziu, cupru și potasiu, elemente care ajută la menținerea imunității.

De asemenea, conține și antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, precum și bromelaină, un amestec enzimatic care reduce inflamația, îmbunătățește digestia și ajută la tratarea problemelor respiratorii cu care mulți dintre noi se confruntă.

Cum poți prepara la tine acasă sucul de ananas

Pentru rețeta clasică, aveți nevoie de 400 de grame de ananas și de apă rece. Curățați ananasul, îl puteți tăia  cuburi și pune în blender. În funcție de consistența dorită, adăugați  apă, apoi îl consumați  de 2-3 ori pe zi sau în funcție de recomandările medicului, căci este important să menționați medicului de familie că intenționați să urmați această cură. El vă poate sfătui dacă este în regulă sau nu, în funcție de rezultatelor analizelor dumneavoastră.

Contraindicații consum suc de ananas

Desigur, există și anumite categorii de persoane care nu pot consuma acest suc. Persoanele diagnosticate cu diabet, precum și cele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să ceară acordul medicului înainte să înceapă o cură cu suc de ananas, deoarece acest fruct poate crește glicemia sau interacționa în mod negativ cu alte medicamente. Mai mult decât atât, nici femeilor însărcinate nu le este recomandat consumul excesiv de ananas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: