Redactia.ro
Home » Știri » Bea și fumează la 6 ani! Tatăl minorului: „Îl pregătesc pentru viață”

Bea și fumează la 6 ani! Tatăl minorului: „Îl pregătesc pentru viață”

GALERIE FOTO (4) Bea și fumează la 6 ani

Imagini incredibile cu fiul unui interlop din Craiova. Băiatul lui Vilifort, în vârstă de șase ani a șocat pe toată lumea după ce o filmare cu acesta a devenit virală pe Internet. Acesta a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool la o petrecere unde cânta și Sorinel Copilul de Aur.

Bea și fumează la 6 ani! Tatăl minorului: „Îl pregătesc pentru viață”

Imaginile cu fiul interlopului craiovean Vialis au devenit virale pe Internet. Copilul, în vârstă de șase ani a fost filmat la o petrecere în timp ce fuma și consuma alcool. Culmea, aceste lucruri s-au petrecut în prezența tatălui său, care îl îndemna pe cel mic să consume băutură și să fumeze. Bărbatul s-a declarat mândru de gestul fiului său, care susține că este un mod de a-l pregăti pentru viață.

Cu toate astea, nu este pentru prima oară când copilul se află în atenția presei. De când a devenit tată, interlopul Vialis nu ratează nici o ocazie să se laude cu fiul său. La începutul anului 2020, fiul interlopului a fost filmat în timp ce făcea o demonstrație la volanului unui Mercedes. Băiatul a fost lăsatsă o conducă, chiar dacă legea interzice complet lucru. Evident, imaginile cu acesta au devenit virale în mediul online, acestea fiind preluate de presă. La scurt timp, autoritățile craiovene au declarat că a fost deschis un dosar penal, dar se pare că nu a avut niciun efect. Imaginile publicate cu copilul de șase ani au stârnit numeroase reacții la adresa tatălui acestuia.

Cine este Vialis

Bărbatul care a postat imaginile cu fiul său se numește Vialis, și este fiul lui Vilifor, cunoscut în Oltenia pentru faptul că în urmă cu 15 ani a scos sute de romi înarmați în stradă pentru a protesta că „ţiganii nu sunt lăsaţi să mai intre în localurile din Craiova„. Pe Facebook, acesta se prezintă drept Wyalys Wylly, fiind cunoscut pentru live-urile sale din timpul petrecerilor. Vialis se mândrește cu fiul său, îndemnându-și urmăritorii să vadă și un filmuleț în care acesta conduce o mașină.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: