Redactia.ro
Home » Știri » Beat, un tânăr sibian a furat mașina Poliției dintr-o parcare și a făcut pe agentul rutier, oprind șoferi în trafic. Ministrul Bode: „Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

Beat, un tânăr sibian a furat mașina Poliției dintr-o parcare și a făcut pe agentul rutier, oprind șoferi în trafic. Ministrul Bode: „Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

Un om politic important din România a fost victima unui grav accident rutier. Cum se simte acum. Toți românii îi sunt alături
O mașină a Poliției a fost furată din parcarea Biroului Rutier Sibiu. Un tânăr din localitatea Roșia este protagonistul, care, beat, a făcut pe polițistul și a oprit mașini în trafic. Iată cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția ministrului Lucian Bode. Totodată, tânărul ar fi jucat banii obținuți de la șoferii opriți în trafic la păcănele.

Beat, un tânăr sibian a furat mașina Poliției dintr-o parcare și a făcut pe agentul rutier, oprind șoferi în trafic. Ministrul Bode: „Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

În primă fază, tânărul a fost oprit în trafic de polițiști, fiind băut.

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 00.40, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Roșia, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Banatului din municipiul Sibiu, rezultatul testării sale alcoolscopice fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform IPJ Sibiu.

Două ore mai târziu, același tânăr băut făcea pe polițistul în trafic, oprea șoferi, le cerea documentele și le lua banii, după ce furase o mașină din parcarea Biroului Rutier Sibiu, conform turnulsfatului.ro. Un șofer a sunat la 112 când a observat că ceva nu e în regulă cu presupusul „polițist”.

„Ulterior, în aceeași noapte, în jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, a mai transmis IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, IPJ Sibiu a constatat că o autospecială Duster fusese furată din fața sediului Poliției.

„De îndată s-au declanșat verificări, în vederea identificării autospecialei și persoanei care ar fi utilizat-o, constatându-se în același timp că o autospecială utilizată de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din fața sediului unității”, se mai arată în documentul primit de jurnaliștii de la Turnul Sfatului.

În cele din urmă, polițiștii sibieni au reușit să dea de urma tânărului.

„În jurul orei 3.35, autospeciala furată a fost depistată în localitatea Veștem. Cu această ocazie a fost găsită și persoana care a furat mașina de poliție, fiind vorba de tânărul de 23 de ani oprit în Sibiu cu câteva ore în urmă. În prezent, persoana în cauză se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind audiată cu privire la circumstanțele stării de fapt constatate, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință”, a anunțat IPJ Sibiu.

Falsul polițist a jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

„A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem. A oprit si aici câțiva conducatori auto, unul i-ar fi dat si o suma de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a spus Marian Răduinea, fost agent de Poliție, conform Turnul Sfatului.

Reacția ministrului de Interne, Lucian Bode: „Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că este o situaţie neplăcută pentru polițiștii sibieni.

„Dacă n-ar fi de plâns, am râde, respectivul cetăţean în stare de ebrietate începe să se creadă poliţist, opreşte participanţi la trafic să le ceară documentele. Spiritul civic al unui conducător auto a făcut ca imediat ce am primit apelul la 112 poliţia să intervină şi să remedieze situaţia. Este o situaţie neplăcută pentru Poliţia din Sibiu, trebuie să recunoaştem acest lucru”, a declarat vineri Lucian Bode, citat de Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: