Redactia.ro
Home » Sport » Becali îi prelungește contractul lui Gnohere! Răspunsul francezului!

Becali îi prelungește contractul lui Gnohere! Răspunsul francezului!

Becali îi prelungește contractul lui Gnohere

Becali îi prelungește contractul lui Gnohere. Chiar dacă anunțase că vrea să scape de el, finanțatorul FCSB s-a răzgândit și i-a făcut o ofertă, după ce a vorbit cu jucătorul.

În urmă cu două zile, Harlem Ghohere a avut o discuție cu Gigi Becali, după ce acesta anunțase că jucătorul ar fi pe lista neagră. După ce au discutat, finanțatorul echipei s-a răzgândit și i-a propus o prelungire a contractului.

”Gnohere s-a supărat. Că de ce e el pe lista cu ăia 13 și i-am zis:”Tu nu ești, dar ți se termină contractul. Eu nu sunt supărat pe tine, nu vreau să renunț la tine. I-am zis că dacă vrea, să vadă că nu vreau să renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul” a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Totuși răspunsul francezului nu a fost cel așteptat.

”I-am zis:”Hai să prelungim acum”, pe loc i-l făceam, dar nu a vrut. A început să râdă”, a mai spus Becali la Digi Sport.

Gnohere are alte oferte

Contractul francezului expiră la finalul acestui sezon competițional. Se pare că are deja oferte din Arabia, de unde a mai avut propuneri și în trecut. Becali a spus că ar avea o ofertă de 500.000 de euro pentru el. Gnohere a venit la FCSB în ianuarie 2017. A fost adus de la Dinamo pentru 250.000 de euro. Atacantul a marcat 6 goluri în 16 partide pentru roș-albaștrii în acest sezon. În acest moment cota lui de piața este de 2,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citește și: Meciuri spectaculoase în optimile Ligii Campionilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: