Redactia.ro
Home » Știri » Beinur Nuredin, despre cum i-a salvat viața lui Adrian Mititelu Jr. Cum a fost găsit fiul patronului de la FCU Craiova

Beinur Nuredin, despre cum i-a salvat viața lui Adrian Mititelu Jr. Cum a fost găsit fiul patronului de la FCU Craiova

Beinur Nuredin a împărtășit modul în care a intervenit pentru a salva viața lui Adrian Mititelu Jr., fiind persoana care l-a descoperit inconștient în apartamentul său în miez de noapte. Adrian Mititelu Jr. a trecut printr-o încercare dificilă sâmbătă noapte, când a ingerat o supradoză de pastile neidentificate și a rămas inconștient. Norocul lui a fost că a fost găsit de un prieten, care a chemat imediat ambulanța.

Cum i-a salvat viața lui Mititelu Jr.

Beinur Nuredin, om de afaceri din Constanța, a vorbit despre momentul critic, dezvăluind că l-a găsit pe Mititelu Jr. într-o stare de inconștiență, iar un medic i-a dat indicații despre cum să acționeze:

„Mi-a dat un mesaj că eu îl lăsasem să vadă meciul acasă. Am fost împreună, am mâncat. Am fost să îl iau după meci și l-am găsit întins acolo”, a relatat Beinur Nuredin despre modul în care a descoperit situația.

„Am chemat imediat ambulanța. Am întrebat cum se procedează cu chestiile astea, chiar nu mă pricepeam. Mi-a zis un doctor să îl țin într-o parte și noroc cu ambulanța că a venit foarte repede și chiar le mulțumesc prin intermediul dumneavoastră.”

Întrebat dacă avea probleme cunoscute, Beinur a confirmat că acesta avea greutăți, atât legate de fotbal, cât și de alte aspecte personale.

„El avea probleme și cu fotbalul, și cu astea… Altele sunt problemele care contează. Îl consuma și fotbalul. Mai multe chestii care sunt. Ca orice tânăr. Eu l-am lăsat la fotbal. A fost și meciul Dinamo cu FCU Craiova, cred că asta l-a durut cel mai tare pe el. Cred că și altele. Știa că dacă nu câștigă se poate duce în Divizia B. Era un meci decisiv”, conform Fanatik.ro

Cum se simte acum Adrian Mititelu Jr.

Întrebarea despre starea actuală a lui Adrian Mititelu Jr. a primit un răspuns optimist din partea lui Beinur: „Da, sigur. Este totul bine, nu mai are nicio stare. Și-a revenit, este tânăr. Asta este viața.”

Adrian Mititelu Jr. însuși a recunoscut intervenția lui Beinur Nuredin ca fiind crucială într-o declarație: „Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții. Este vorba despre Beinur. Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul”, a declarat pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: