Redactia.ro
Home » Sport » Belgienii s-au săturat de Ianis Hagi! „Nimic nu a îmbunătăţit jocul lui”

Belgienii s-au săturat de Ianis Hagi! „Nimic nu a îmbunătăţit jocul lui”

Belgienii s-au săturat de Ianis Hagi

Belgienii s-au săturat de Ianis Hagi. Jurnaliştii spun că Ianis a impresionat doar la primele jocuri, apoi a fost practic inexistent.

Jurnaliştii belgieni de la Voetbal Primeur consideră că transferul lui Ianis Hagi a fost unul nereuşit. Mijlocașul de 21 de ani a fost inclus în echipa „țepelor” sezonului trecut. Românul a fost adus în vara lui 2019, pentru 4 milioane de euro.

„A arătat niște urme de talent! Succesorul lui Alejandro Pozuelo a fost complet lipsit de succes în ultimele luni! A venit la Genk cu referințe foarte bune, dar după ce a arătat câteva urme de talent la început a jucat tot mai puțin. Nici schimbarea antrenorului nu a adus îmbunătățiri în jocul său”, au scris cei de la Voetbal Primeur.

Ianis Hagi nu a mai reuşit în ultima perioadă să se impună la echipă. Nici schimbarea antrenorului nu l-a ajutat pe mijlocaşul român. În total a jucat doar 718 minute în acest sezon. Nu este pentru prima dată când jurnaliştii din Belgia în critică pe fiul „Regelui”.

Genk nu vrea să-l vândă

În urmă cu puţin timp, Gigi Becali a anunţat că l-ar dori pe Ianis Hagi la FCSB. Latifundiarul a vrut să-l împrumute, dar s-a lovit de un refuz categoric. Şefii echipei nici nu au vrut să audă de aşa ceva. În acest moment cota lui Ianis Hagi este de 6 milioane de euro.

„De mic am auzit lumea vorbind, dar am trecut de mult de părerile oamenilor care nu mă suportă și care nu mă susțin. Joc fotbal pentru mine, pentru familie și pentru că îmi place, nu o să joc pentru a face lumea să mă accepte. Asta este pasiunea mea și voi merge pe acest drum”, a declarat Ianis Hagi pentru „Eu sunt 12”.

Citeşte şi: Jose Mourinho, gest rușinos! Ce i-a făcut unui antrenor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: