Redactia.ro
Home » Sport » Jose Mourinho, gest rușinos! Ce i-a făcut unui antrenor!

Jose Mourinho, gest rușinos! Ce i-a făcut unui antrenor!

Jose Mourinho, gest rușinos

Jose Mourinho, gest rușinos. Antrenorul lui Tottenham nu a avut nicio reținere la meciul cu Southampton. Reacția sa a uimit pe toată lumea.

Jose Mourinho s-a dat în spectacol la meciul cu Southampton, din prima zi a anului. Tehnicianul a mers la banca adversă și s-a uitat fără nicio jenă în notițele antrenorului de la echipa adversă. Ralph Hasenhuttl a fost atât de uimit încât nu a avut nicio reacție pe moment. Tot incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi. După această scenă, Jose Mourinho a văzut direct cartonașul galben. La finalul partidei, „The Special One” a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni.

„Cartonașul galben a fost corect pentru că am fost necioplit, dar am fost necioplit față de un idiot”, a spus antrenorul.

Southampton a câștigat 1-0, meciul cu Tottenham, după golul înscris de Ings.

Portughezul a revenit în Anglia în urmă cu o lună

Jose Mourinho a preluat-o pe Tottenham în noiembrie. Portughezul l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino. A debutat cu o victorie cu 3-2 în deplasarea cu West Ham și a bifat 3 succese consecutive în primele 3 meciuri, însă apoi Mourinho n-a mai avut noroc. În total, în 11 meciuri oficiale pe banca lui Tottenham, are 6 victorii, 4 înfrângeri și o remiză. Mourinho a semnat un contract valabil până în 2023. Tottenham este a treia echipa din Anglia pe care lusitanul o pregătește, după Chelsea și Manchester United. A câștigat titluri interne în Portugalia, Anglia, Italia și Spania. A luat de două ori și Liga Campionilor cu Inter Milano și FC Porto.

Citește și: Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open! S-a antrenat şi în ultima zi din an!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: