Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open! S-a antrenat şi în ultima zi din an!

Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open! S-a antrenat şi în ultima zi din an!

Australian Open, simona halep, calificari Dubai

Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open. Chiar dacă este vacanţă, campioana de la Wimbledon nu-şi permite să facă pauze prea lungi.

Simona Halep trage tare înaintea primului turneu de Grand Slam al anului. Îşi doreşte titlul la Australian Open, aşa că nu ratează niciun antrenament. Simona s-a pregătit chiar şi în ultima zi din an. A mers la Clubul Stejarii, alaturi de noul antrenor român, Artemon Apostu-Efremov pentru o scurtă sesiune. Constănţeanca a şi postat un filmuleţ pe contul de socializare unde se vede că exersează lovitura de forehand. În dreptul filmuleţului a postat şi mesaje: „Australia, vin!” şi „Darren, ne vedem curand!”, a scris Simona.

Simona vrea să fie din nou pe primul loc

Simona Halep ocupă în acest moment locul 4 în clasamentul WTA. A adunat 5462 de puncte, cu doar 34 mai puţin decât japoneza Naomi Osaka. Pe primul loc se află Ashleigh Barty, cu 7851 de puncte. În 2020, Halep vrea să revină pe prima poziţie a clasamentului mondial şi să joace la cât mai multe turnee individuale. Aşa că a anunţat deja că nu va face parte din echipa României la Fed Cup. Tricolorele joacă în februarie, la Cluj-Napoca, cu Rusia pentru calificarea la turneul final de la Budapesta. La Fed Cup Finals, care se va disputa între 14 și 19 aprilie 2020, participă cele opt câștigătoare din baraj plus cele două finaliste din 2019, Franța și Australia, echipa țării gazdă, Ungaria, și wild card-ul Cehia. Vor exista patru grupe a câte trei echipe.

Citeşte şi: Mircea Rednic revine în Liga I! S-a înţeles cu Poli Iași

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: