Redactia.ro
Home » Monden » Bella Santiago a făcut o CRIZĂ de gelozie chiar pe scenă. Spectatorii au rămas MUŢI!

Bella Santiago a făcut o CRIZĂ de gelozie chiar pe scenă. Spectatorii au rămas MUŢI!

Bella Santiago

Bella Santiago (32 de ani) este o frumoasă cântăreaţă din Filipine, care a făcut o carieră frumoasă în România. S-a remarcat cu o voce de aur, datorită căreia a prins contracte şi în televiziune.

Sexy-bruneta a fost de-acord să vorbească despre trecutul ei tumultuos, dar şi despre pasiunea cu care intră într-o relaţie.

Bella şi-a „marcat teritoriul” chiar la un show

Bella Santiago a povestit un episod în care se afla la o terasă din Filipine, alături de iubitul său de atunci. Urma să aibă un concert cu trupa sa și a văzut cum o femeie îi făcea avansuri bărbatului. Bella Santiago a avertizat-o și „ispita” i-a lăsat partenerul.

Da! Eram în club cu un iubit. Eram mai tânără atunci și eram pe terasa unde cântam. Nu s-a întâmplat în România. La un moment dat, eu eram pe scenă și cântam și l-am văzut pe fostul meu iubit cum a venit o față lângă el și l-a luat în brațe.

M-am uitat la ea și i-am zis: Mă, e al meu! S-a uitat fata la mine și și-a dat părul pe spate și a plecat. Iubitul meu de atunci s-a speriat, m-a întrebat de ce am reacționat așa, dar i-am explicat că nu trebuia să se întâmple asta dacă eram împreună”, a povestit amuzată Bella Santiago.

Ar accepta să fie înşelată?

Momentan, din punct de vedere profesional, bruneta traversează o perioadă mai puţin plăcută. Ea a rămas fără loc de muncă, după ce producătorii emisiunii pe care o modera au ales s-o înlocuiască. Cântăreața nu și-a pierdut optimismul și așteaptă noi colaborări din televiziune. În plus, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa foștilor săi colegi.

A fost foarte frumoasă experiența de la Teo Show, pentru că am învățat multe lucruri de la aceasta. Mi-a plăcut foarte multe proiectul și să fiu acolo! Să fiu lângă ei, să cunosc artiști, oameni pe care nu-i știam și acolo i-am cunoscut. Eu m-am bucurat că am fost lângă Teo”, a zis Bella.

Dar în dragoste totul este bine.

Cântăreaţa originară din Filipine are totală încredere în partenerul ei și este sigură că nu ar înșela-o niciodată. Totuși, dacă ar exista, ipotetic, această situație, Bella Santiago a mărturisit că s-ar întoarce în Filipine.

„Niciodată! Nu cred că o să facă vreodată așa ceva! Eu îl cunosc pe soțul meu și am încredere în el și nu, niciodată nu s-ar întâmpla asta! Plec în Filipine. De ce să mai stau? Iau pașaportul, iau fata și plec în Filipine! De ce să mai stau”, a povestit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: