Redactia.ro
Home » Monden » Bella Santiago a dezvăluit sexul bebelușului. Artista își mai dorește un copil

Bella Santiago a dezvăluit sexul bebelușului. Artista își mai dorește un copil

GALERIE FOTO (4) Bella Santiago a dezvăluit sexul bebelușului

Bella Santiago a dezvăluit sexul bebelușului. Artista și soțul ei au o căsnicie frumoasă și se bucură de o relație minunată. Nicolae Ionuț Grigore a făcut dezvăluiri din interiorul căsniciei cu Bella Santiago.

Bella Santiago a dezvăluit sexul bebelușului. Artista își mai dorește un copil

Bella Santiago trăiește o poveste de dragoste alături de Nicolae Ionuț Grigore. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar acum vor să devină părinți. Cântăreața s-a stabilit în România, iar cel care a ajutat-o să își aducă fiica în țară. În prezent, Bella și Ionuț au deja planuri pentru viitor și au declarat că își doresc să devină părinți pentru a doua oară. Bella are o carieră impresionantă, iar vedeta a putut să își aducă fiica în România.

Tânăra recunoaște că își dorește să devină mamă pentru a doua oară și spune că ea și Nicolae Ionuț Grigore sunt pregătiți să facă acest pas. Vedeta de la Kanal D a făcut dezvăluiri de senzație. Câștigătoarea X Factor își mai doreste mai mulți copii cu soțul ei. Cântăreața recunoaște că ea a fost singură la părinți și vrea ca fiica ei, Kescielle, să aibă frați. „Da! Vrem să facem copil!(….) Lucrăm!”, a spus râzând vedeta de la Teo Show.

Bella Santiago a adus-o pe fiica ei din Filipine și vrea să nu mai stea niciodată departe de ea. Invitați la Femei vs. Bărbați, vedeta și soțul său au vorbit despre momentul în care vor deveni părinți pentru a doua oară. „ Eu vreau băiat și fată! Vreau gemeni acuma(…) Eu sunt singură la părinți”, a mai adăugat Bella Santiago, pentru WOWnews.

Bella Santiago mai vrea un copil

Cuplul a declarat că lucrează la conceperea celui de-al doilea copil, dar sunt câteva aspecte de rezolvat. Nicolae Ionuț a declarat că în prezent situația e mai agitată și trebuie să rezolve niste lucruri înainte de a deveni părinți. „Sunt încă câteva chestii de rezolvat și plus că avem o viață agitată(…) e mai greu acum(…) Eu sunt de părere că dacă o să mai avem unul, foarte bine, dacă nu, nu aș vrea să mă apuc să forțez să se întâmple treaba asta.Când forțezi lucrurile, înseamnă că organismul nu e pregătit pentru așa ceva!”, a mărturisit Nicolae Ionuț Grigore.

Povestea de dragoste dintre Bella Santiago și soțul ei a început în urmă cu mai bine de 5 ani, iar în 2017 cei doi și-au unit destinele. Nicolae Ionuț Grigore i-a fost alături în momentele dificile și chiar s-a oferit să îi adopte fetița. La început, cei doi au fost prieteni, iar flacăra iubirii s-a aprins în timp. „ Mai întâi ne-am împrietenit, am fost foarte buni prieteni și ulterior am descoperit că ne și placem și ne și iubim”, a povestit soțul Bellei Santiago.

Bella a declarat că felul lui de a fi nu a trecut neobservat de artistă, iar treptat din cei mai buni prieteni, au devenit soț și soție. „ Când l-am văzut am spus că nu e genul meu(…) m-am îndrăgostit de felul lui de a fi. Glumește mult și mă face să râd. Mi-a plăcut cum e el ca om. M-a păcălit că știe să cânte la chitară și m-am îndrăgostit de el”, a mai adăugat și vedeta de la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: