Redactia.ro
Home » Știri » Ben Affleck, surprins în compania unei blonde misterioase. Ce îi pregătește lui Jennifer Lopez

Ben Affleck, surprins în compania unei blonde misterioase. Ce îi pregătește lui Jennifer Lopez

După o vară intense, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au arătat că dragostea învinge mereu. Sunt din nou împreună și totul pare să meargă pe roate! Cel puțin așa pare… căci actorul a fost surprins în compania unei blonde misterioase. Vizibil deranjat că este urmărit de paparazzi, a reușit să păstreze umbra de mister asupra întâlnirii. Să fie vorba de o surpriză pentru Jennifer Lopez sau mai mult?

Luna septembrie a început în forță pentru cuplul Bennifer! Au participat împreună la Festivalul de Film de la Veneţia, apoi Jennifer Lopez a făcut senzație pe covorul roșu de la Met Gala 2021.
Și este vizibil cu ochiul liber că JLo este acum într-o formă de zile mari! Artista arată incredibil de bine la cei 52 de ani, fanii savurând fiecare dintre aparițiile publice ale preferatei lor, cu care mereu îi surprinde.

Ben Affleck, surprins în compania unei blonde misterioase

Cât despre Ben Affleck, acesta a fost văzut de curând la volanul mașinii sale, când s-a deplasat în Brentwood, California. Este vorba de un orăşel liniştit, unde celebrul star de Hollywood a stat de vorbă cu o blondă misterioasă.

Cel mai probabil, Ben este în continuarea unei case potrivită pentru familia lor mare. Chiar împreună cu Jennifer, cei doi îndrăgostiți au căutat toată vară proprietăţi în Los Angeles pentru a-și continua viața.

În timpul întâlnirii cu misterioasa blondă, Affleck nu s-a dat jos din maşină. Însă a fost vizibil enervat când și-a dat seama de faptul că a fost urmărit de paparazzi.

Jennifer Lopez, apariție de senzație la Gala Met 2021

Este posibil ca Jennifer Lopez să fi surprins pe toată lumea când a apărut în mod neașteptat la VMA-uri ca prezentatoare! Însă cu siguranță, JLo a fost printre cele mai senzaționale apariții de la Met Gala 2021.

Ținuta divei a purtat semnătura Ralph Lauren, fiind accesorizată cu ornamente cu pene, pălărie de cowboy și cu stiletto cu bretele argintii metalice, încălțămintea fiind din propria linie de pantofi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: