Redactia.ro
Home » Stil de viață » Beneficiile fructului de Mango. E sănătate curată dacă urmezi aceste diete naturiste!

Beneficiile fructului de Mango. E sănătate curată dacă urmezi aceste diete naturiste!

Beneficiile fructului de Mango.

Beneficiile fructului de Mango. Acest fruct este unul tropical și disponibil pe tot parcursul anului. Mango este cunoscut sub numele de “regele fructelor”, dar cu toate astea, puțini sunt cei care știu care sunt beneficiile acestui fruct.

Beneficiile fructului de Mango. E sănătate curată dacă urmezi aceste diete naturiste!

Beneficiile fructului de Mango. Se știe că Mango este fructul care se poate găsi sub diferite forme și culori. Acesta este un fruct aromat și suculent, fiind denumit și “Fructul Fericirii” datorită beneficiilor sale vindecătoare. Mango a devenit cunoscut în toate colțurile lumii, datorită texturii netede și culorii atractivă.Deși există mai multe soiuri de mango, acestea au o trăsătură comună. Fructul are un miez foarte gros și un sâmbure central mare.

Fructul de mango are multe vitamine și cantități mari de magneziu, având beneficii pentru sănătate chiar și mâncat copt. Mai mult, acesta este folosit în diverse cure de slăbire. Mango conține vitamina E, vitamina C, B6,K și multe minerale precum potasiu, magneziu, seleniu, fosfor și fier. Fructul de mango copt are aproximativ 130-135 calorii, reprezentând o soluție bună pentru cei care vor să apeleze la o cură de slăbire. Acest fruct exotic necopt ajută la problemele digestive și menține sănătatea ficatului.

Dieta cu mango

Mic dejun se consumă un fruct mango și un pahar cu lapte. Mango trebuie să fie bine copt, nu sunt recomandate fructele crude. Laptele trebuie să aibă conținut redus de graăsimi pentru a nu avea multe calorii. În caz contrar dacă mango este crud iar laptele gras se ajunge la simptome neplăcute de diaree. De asemenea, laptele poate fi înlocuit cu 150 g iaurt natural cu conținut redus de grăsimi.

La prânz și la cină se repetă meniul de dimineață, deci în total se servesc trei fructe mango și trei pahare cu lapte. Această dietă are un conținut redus de calorii și se respectă doar timp de trei zile. Ea ajută la scăderea rapidă în greutate însă nu trebuie ținută mai mult timp deoarece este un regim sever și poate afecta starea de sănătate. Cel mai bine este să fie urmată în sezonul cald, o dată sau de două ori pe lună.

Dieta cu mango pentru 3 zile

Meniu: 200-250 g piept de pui, un pahar cu lapte degresat, un fruct mango, o porție de salată de fructe la alegere. Astfel de alimente trebuie servite pe parcursul zilei, la mic dejun, prânz și la cină, eventual la gustarea de dimineața, de la ora 10 și cea de la ora 16. Nu se consuma în ordinea precizată la meniu, iar paharul cu lapte se poate bea seara înainte de culcare. Daca este călduț are efect calmat și astfel somnul va fi mai odihnitor. O astfel de dieta este usor de tinut, indiferent ca te afli acasa sau în vacanță.

Indiferent de dieta aleasă trebuie ca numarul de mese pe zi să fie mai mic de sase, să nu se consume alimente grase sau dulci, să se face sport regulat, să nu se reducă numarul de ore de somn, să se mentina încrederea în sine, umorul bun, atitudinea și starea de spirit pozitivă .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: