Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu a plecat din această lume înainte să-și împlinească ultima dorință. Voia nespus să facă acest lucru

Benone Sinulescu a plecat din această lume înainte să-și împlinească ultima dorință. Voia nespus să facă acest lucru

benone sinulescu peruci

Benone Sinulescu s-a stins din viață în data de 18 noiembrie 2021, lăsând în urmă o moștenire artistică imensă folclorului românesc. A fost un bărbat deosebit, cu un suflet aparte, care a împărțit doar zâmbete și voie bună în jurul său. După ce soția sa a făcut anunțul oficial al decesului său, prietenii și apropiații săi și-au exprimat regretul provocat de această pierdere dureroasă. Ionuț Pavel, impresarul artistului, a dezvăluit că acesta a plecat din această lume înainte să-și împlinească ultima dorință. 

Născut la Siriu în data de 24 mai 1937, Benone Sinulescu și-a iubit țara și locurile dragi ale copilăriei. Talentul său deosebit, precum și personalitatea sa mereu veselă, l-au purtat departe de casa părintească, în locuri unde a putut să-și împărtășească muzica cu publicul său. Fiecare apariție a sa a fost răsplătită cu ropote de aplauze, iar oamenii l-au iubit nespus până în ultima clipă.

Benone Sinulescu a plecat din această lume înainte să-și împlinească ultima dorință

Ajuns la vârsta de 84 de ani, nea Beni, după cum îl alintau cei dragi lui, a ales să aibă o prezență mult mai modestă. Izbucnirea pandemiei a reprezentat pentru el și pentru soția sa, Elena, un moment de liniște, în care au preferat să se ferească de noul virus. Artistul s-a temut atât de mult încât a amânat să-și facă o intervenție chirurgicală de care avea nevoie, iar în momentul în care s-a îmbolnăvit de afecțiunea care i-a luat viața a refuzat să meargă la spital.

Ionuț Pavel, impresarul cântărețului, a făcut câteva declarații despre ultima perioadă din viața acestuia. Se pare că Benone Sinulescu a avut o ultimă dorință pe care nu a apucat să și-o îndeplinească, cel mai probabil din cauza pandemiei. Mai exact, artistul a intenționat să meargă din nou la Siriu, la casa părintească, însă problemele l-au împiedicat să facă această călătorie.

„Mi-a murit cel mai drag prieten și cea mai bună voce pe care a avut-o țara aceasta. Este trist. Un mare interpret și culegător de folclor. Fără el suntem mai săraci. În ultima vreme spunea ca vrea sa mearga acasă, la Siriu. Avea pneumonie. Mai mult ca sigur că soția îl va îngropa la Arad”, a mai spus impresarul Ionuț Pavel, pentru click.ro.

Elena Sinulescu i-a fost alături artistului până în ultimul moment

Benone și Elena Sinulescu au avut o căsnicie frumoasă și liniștită, care a durat mai bine de 40 de ani. Artistul a realizat că ea este cea lângă care vrea să-și petreacă tot restul vieții, purtându-i o iubire și un respect deosebit. Au fost împreună până în ultimul moment al cântărețului, când organismul său a cedat din cauza pneumoniei cu care fusese diagnosticat.

Cea care a făcut tristul anunț al decesului său a fost soția sa, care cu greu a reușit să-și așterne durerea în cuvinte. A oferit câteva detalii despre formalitățile funerare care vor avea loc în zilele următoare, cerând, de asemenea, să aibă parte de intimitate.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!’, a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: