Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă. Care a fost motivul

Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă. Care a fost motivul

GALERIE FOTO (2) Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă.

Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor apropiați. În trecut, artistul a fost revoltat pe mai mulți artiști din folclorul românesc. Care este motivul?

Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă. Care a fost motivul

Benone Sinulescu, dezamăgit de mai mulți colegi de breaslă. Artistul s-a stins din viață mult prea devreme, iar apropiații, colegii de breaslă, dar și fanii sunt șocați de pierderea acestuia. Benone Sinulescu a lăsat în urmă o avere de peste 100 de piese. Zâmbitor, vesel și mereu pus pe glume, așa și-l vor aminti cei care l-au cunoscut pe maestrul Benone Sinulescu. În trecut, artistul era revoltat pe cei care s-au folosit de piesele lui pentru a câștiga bani.

În urmă cu câteva luni, declara că au fost anumiți artiști care și-au asumat melodiile lui ca fiind ale lor.Invitat în platoul unei emisiuni, Benone Sinulescu a mărturisit că i-a trecut supărarea, dar a rămas cu o dezamăgire și în special pe colegul de breaslă Gheorghe Zamfir.„Nu sunt supărat dar eu i-am ajutat, iar ei m-au răsplătit. Nu am nimic cu nimeni. Le-am dat că am vrut eu și că mi-au plăcut vocile lor. Aș vrea să spun realitatea, să o aduc în prim plan, dar poate mai calc în stânga. A fost un cântec frumos. Dar eu mai departe am mers.Am făcut cu Gheorghe Zamfir fel și fel de înregistrări că sunt ambițios. Și mă mai doare ceva. Te doare gura să zici: vreau să fac cântecul ăla și eu? Eu i-am dat cântecul cu care a câștigat bani pe oriunde a mers, dar eu mă bucur pentru el pentru că îmi place vocea lui, e muzical, de primă mărime”, a declrat Benone Sinulescu la Antena Stars.

Benone si Gheorghe Zamfir

De asemenea, regretatul artistul și-a adus aminte de momentele în care zeci de mii de oameni se adunau la concertele sale. „Eu am fost tatăl dialogurilor muzicale. Aveam numai stadioane arhipline. Dar dacă mă atingeți la lingurică… Vă pot spune că mă bucuram foarte mult atunci când vedeam că acele stadioane se umplu”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate anterior.

Benone Sinulescu, scandal cu Ștefan Hrușcă

Benone Sinulescu a ascuns ani buni, o mare durere pricinuită de un coleg de breaslă, pe care l-a ajutat, la început de carieră. Benone Sinulescu a declarat în urmă cu ceva timp că pe vremea când era tânăr, Șerban Hrușcă i-a cerut ajutorul. Acesta l-a ajutat să-i facă un repertoriu pentru concertele sărbătorilor de iarnă. „Ștefan Hrușcă mi-a bătut la ușă, ca să-l ajut. Nu am stat deloc pe gânduri şi i-am pus în braţe câteva colinde descoperite de mine în călătoriile prin satele româneşti. Unul dintre ele, „Deschide uşa creştine” şi altele i le-am încredinţat lui Ştefan Hruşcă”, a spus artistul pentru Impact.ro.

Ceea ce l-a supărat pe Nea Beni a fost faptul că Hrușcă nu a recunoscut niciodată rolul important pe care l-a jucat în cariera sa. „Hrușcă a interpretat piesele ca nimeni altul, dar niciodată, absolut niciodată, nu a spus un cuvânt şi despre faptul că l-am ajutat, în felul meu, să ajungă la acel colind, pe care recunosc, îl cântă foarte bine. Nu e vorba despre invidie profesională, ci mai degrabă doar de chestie de camaraderie profesională”, a precizat Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: