Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare. Fanii îi pot aduce un ultim omagiu

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare. Fanii îi pot aduce un ultim omagiu

GALERIE FOTO (5) Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Artistul se confrunta cu numeroase probleme de sănătate, refuzând internarea în spital de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu la casa mortuară.

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare. Fanii îi pot aduce un ultim omagiu

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare. O altă legenda folclorului românesc ne-a părăsit! Benone Sinulescu a plecat dintre noi mult prea devreme. Joi, 18 noiembrie, artistul s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani. Cântărețul a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și respectat. Soția interpretului a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu a fost momentan depus la o casă mortuară din Arad, urmând ca duminică dimineața la ora 08.00 să fie transportat către Filarmonica din Arad, acolo unde fanii pot veni pentru a-și lua rămas bun de la maestrul muzicii populare românești.

Elena Sinulescu a declarat că după ce sicriul va fi depus la Filarmonica, oamenii pot veni pentru a-i aduce un ultim omagiu artistului,urmând ca la scurt timp, cortegiul funerar să se îndrepte spre Cimitirul Eternitatea, acolo unde artistul va fi înmormântat. Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare, pentru că în urmă cu câțiva ani a primit cea mai înaltă distincție din partea fostului președinte Ion Iliescu.

De ce a murit Benone Sinulescu

Soția lui Benone Sinulescu a mărturisit că actorul a murit din cauza unei forme grave de pneumonie, pe care a încercat să o trateze acasă, de teamă să nu se infecteze de coronavirus la spital. Specialistul Beatrice Mahler a explicat de ce pneumonia de aspirație este imposibil de tratat acasă, fără ajutorul medicilor.

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală a explicat ce este pnemonia de aspirație. “Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie, în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment. Este foarte important ca intervenția să se facă promt în astfel de situaţii.Pneumoniile de aspirație pot fi întâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afecțiuni neurologice. Este o pneumonie care evoluează sever și șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat dr. Beatrice Mahler, potrivit România TV.

Elena Sinulescu este distrusă de durere, mărturisind cu vocea plină de tristețe că a rămas singură. „Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut Covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: