Redactia.ro
Home » Monden » Betty Salam a dat vestea cea mare! Când își va ține în brațe al doilea copil

Betty Salam a dat vestea cea mare! Când își va ține în brațe al doilea copil

GALERIE FOTO (4)

Betty Salam a vorbit despre planurile sale de viitor și despre viața cu un copil. Mai mult, artista a vorbit despre decizia de a avea al doilea copil și despre relația pe care o are cu tatăl ei, Florin Salam. 

Când își va ține în brațe al doilea copil

După ce a rămas însărcinată la 17 ani, fiica lui Betty Salam pare mai hotărâtă ca niciodată să aibă o familie numeroasă. Fiica cea mare a ”Regelui Manelelor” a vorbit despre o a doua sarcină și când și-ar dori să își strângă în brațe al doilea copil. Artista a fost întrebată de un internaut dacă își mai dorește un al doilea copil și a răspuns fără ezitare.

”Da, dar nu acum! Zic să mai și muncesc și apoi să mai fac un bebe”, i-a spus Betty fanului de pe rețelele de socializare.

Aparent, Betty își pune pe primul loc acum cariera și tot ce ține de viața profesională, dar nu se grăbește să îi ofere băiețelului ei un frățior sau o surioară.

Betty este soția lui Cătălin Vișănescu și au împreună un băiețel pe nume Matthias Ștefan, născut pe 1 octombrie 2018. Cei doi s-a cununat civil pe 22 iunie 2018. Cântăreața a recunoscut că la începutul relației cu tatăl băiețelului ei, Florin Salam nu a fost de acord. Asta până când manelistul l-a cunoscut cu adevărat pe Cătălin și a realizat că fiica lui nu putea să facă o alegere mai bună.

Cătălin m-a atras prin comportamentul lui. M-a cucerit cu felul lui de a fi. Chiar dacă el este mult mai mare decât mine, mi se părea aşa… că gândeşte ca un copil. M-a învăţat să văd viaţa diferită, mai frumoasă. Cătălin m-a învăţat să vreau să ies afară din casă, m-a învăţat să zâmbesc, din nou. M-a învăţat să iubesc viaţa. I-am spus tatălui pentru că voiam să mă asigur, să mă sfătuiesc, nu voiam să apară ceva în presă, iar tata să nu ştie. Prima dată, tata m-a întrebat cu cât este el mai mare decât mine. Ca orice tată, a fost puţin rezervat la început. Când a venit să-l cunoască pe tata, Cătălin a venit îmbrăcat cu costum, cravată. Tata nu l-a luat aşa direct din prima, l-a mai lăsat. Acum se înţeleg foarte bine şi mă bucur că a înţeles că este un băiat destul de bun pentru mine.

Când ești tată de fată e ai greu să accepți că fetița ta a crescut. Dar da, nu prea a fost de acord atunci când i-am spus că este mult mai mare ca mine, dar când s-au cunoscut și-a schimbat părerea”, a mărturisit Betty Salam, pe pagina ei de Instagram.

Fiica ”Regelui Manelelor” a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre perioada grea prin care trece din cauza pandemiei de coronavirus.

“Trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce ne-a oferit Dumnezeu! Chiar și atunci când avem o perioadă mai puțin bună din viața noastră, trebuie să conștientizăm că, dacă n-ar exista puțin rău, nu am afla cum este binele”, a scris Betty Salam, pe rețelele de socializare.

 

Betty Salam, despre moartea mamei sale

Betty Salam a povestit în cadrul unui interviu cum a aflat despre pierderea mamei sale, eveniment care i-a schimbat radical viața.

”Nu eram acasă când s-a întâmplat, eram la prietenul tatălui meu, tata ne-a dus acolo să stăm cât el era cu mama în spital. Şi eu, şi fratele meu, am fost ţinuţi departe de tot ceea ce se întâmpla. Tata ne-a anunţat, a fost un şoc, nu îmi venea să cred. Din acel moment am simţit că m-am maturizat foarte mult. Aveam 7 ani când mama a murit, nu pot nici acum să spun ce am simţit. Am simţit că îmi fuge pământul de sub picioare. Lucrurile acestea nu se explică, doar cine trece prin aşa ceva poate să înţeleagă. De la mama am moştenit simplitatea, suntem oameni simpli şi modeşti. Tata ne-a ajutat foarte mult să trecem peste suferinţă. În fiecare zi simt lipsa mamei mele…”, a mărturisit Betty pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: