Redactia.ro
Home » Monden » Betty Salam, despre momentul în care mama sa a murit! Cum a reușit Florin Salam să treacă peste pierderea Fănicăi

Betty Salam, despre momentul în care mama sa a murit! Cum a reușit Florin Salam să treacă peste pierderea Fănicăi

Cu toții știm cât de mult a însemnat Fănica pentru Florin Salam. Pierderea ei l-a devastat pe îndrăgitul artist. Recent, fiica celor doi, Betty Salam, a vorbit despre acest moment greu din viețile lor. Cântăreața a povestit și cum au reușit să își revină cu toții după ce au pierdut-o pe cea pe care o iubeau atât de mult.

Betty Salam, despre momentul în care mama sa a murit! Cum a reușit Florin Salam să treacă peste pierderea Fănicăi

Cu ceva timp în urmă, Florin Salam povestea că timp de o lună nu a avut putere să vadă alte persoane, ci a preferat să stea închis într-o cameră. Singur. Pierderea mamei copiilor lui cei mari și prima sa soție a fost un șoc pentru artist. Cântărețul a preferat singurătatea până a reușit să accepte situația. Recent, fiica lui și a Fănicăi, Betty, a povestit acest moment greu trăit de tatăl ei.

„Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere.

Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat.

El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era. Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel. Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți.

Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea.”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Betty Salam, despre momentul în care mama sa a murit! Cum a reușit Florin Salam să treacă peste pierderea Fănicăi

Betty Salam povestește că a simțit lipsa mamei mai mult decât oricând chiar în momentul în care și ea a devenit mamă. De asemenea, Betty a mai spus că nu și-a văzut mama în ziua în care a murit.

„Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla.

Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.(…) Când l-am născut pe Matthias.

Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură.”, a mai povestit ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: