Redactia.ro
Home » Monden » Betty Salam, secretul pe care ar vrea să nu-l afle niciodată tatăl ei: „Nu a fost o singură femeie”

Betty Salam, secretul pe care ar vrea să nu-l afle niciodată tatăl ei: „Nu a fost o singură femeie”

betty salam

Betty Salam a făcut o declarație șocantă despre viața sa sentimentală. Se pare că fiica lui Florin Salam este atrasă nu doar de bărbați, ci și de femei.

Tânăra este cea mai recentă invitată a emisiunii „Detectorul de minciuni”, care presupune ca vedetele să fie foarte sincere. Aceasta a acceptat să răspundă sincer la toate întrebările, ba chiar a vorbit deschis despre atracția pe care o simte față de alte femei.

Betty Salam e atrasă și de femei

Artista a recunoscut că deși este căsătorită, nu poate să nu remarce și femeile frumoase din România.

„Da și eu îmi asum. Nu a fost o singură femeie. Femeile sunt atât de frumoase, încât nu ai cum să spui că nu îți plac. Au fost și persoane publice. La noi în România, e cam greu să dai declarația asta. Eu nu vreau să supăr pe nimeni. La noi în țară, trebuie să îți asumi foarte mult ce spun eu acum. Sunt alte probleme mai grave în țara asta decât plăcerea mea.

Roxana, dacă te uiți, să îl faci cumva pe tata să nu se uite la acest interviu. Mă simt ciudat, pentru că oamenii probabil nu se așteptau de la mine vreodată să spun lucrul ăsta. Posibil pentru că sunt fata lui Florin Salam. Oameni buni, încercați să vă asumați ceea ce simțiți, să nu vă mai feriți și să fiți voi. Și soțul meu știe, logic. Toți prietenii mei știu.

Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, să mă distrez, să îmi asum, să fiu eu, dar asta nu înseamnă să judece cineva pe cineva.”, a declarat Betty Salam.

Oana Radu vrea o relație cu Betty Salam

Oana Radu, cea care i-a adresat toate întrebările picante din interviu, spune că ar vrea o relație cu Betty Salam.

„Ești atât de asumată, atât de frumoasă, atât de mișto, și dacă vreodată, o spun public, vrei să-ți faci o nouă iubită, dacă îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam. O spun public și gata”, i-a spus solista invitatei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: