Redactia.ro
Home » Monden » Betty Stoian, mesaj emoționant pentru mama sa. Ce a scris fiica lui Florin Salam despre Fănica

Betty Stoian, mesaj emoționant pentru mama sa. Ce a scris fiica lui Florin Salam despre Fănica

GALERIE FOTO (2)

Pe Betty o cunoaște toată lumea. Este fiica cea mare a lui Florin Salam. De obicei, Betty își ține fanii la curent cu activitățile sale, postând adesea fotografii. Recent, aceasta a postat un mesaj sfâșietor dedicat mamei sale. Fănica a murit la o vârstă fragedă, pe vremea când copiii săi erau încă foarte mici.

Fiica lui Florin Salam și-a emoționat fanii cu o fotografie în care apare alături de mama și de fratele său. Cântăreaţa a postat şi un mesaj emoționant alături de imaginea cu cea care i-a dat viaţă.

Betty Stoian, mesaj emoționant pentru mama sa. Ce a scris fiica lui Florin Salam despre Fănica

Fănica, prima soţie a lui Florin Salam, a murit din cauza unei boli crunte, la o vârstă fragedă. Betty şi fratele ei erau foarte mici atunci când mama lor s-a stins din viaţă. Recent, cântăreaţa şi-a surprins fanii cu o imagine deosebită, alături de un mesaj care a emoţionat pe toată lumea.

„Tot ceea ce sunt și sper să devin se datorează unui înger, iar acela este mama.”, a scris Betty în dreptul fotografiei de pe Facebook.

betty salam
sursa: facebook/Betty Blue

Nu a durat mult până ca prietenii ei virtuali să reacționeze: „O mamă adevărată nu poate fi înlocuită de nimeni și de nimic. Betty, semeni foarte mult cu ea și de acolo de sus este foarte mândră de voi. Chiar dacă fizic nu mai este aici, veghează asupra voastră. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Finețe de femeie, păcat că s-a dus prea repede.”,

„Ce femeie frumoasă era mama ta, semeni foarte mult cu ea.”, „Betty dragă, ești toată mama ta. Îi semeni foarte mult!”, „Dragostea pură de mamă este unică și nu se uită niciodată. Betty, ai cel mai frumos înger păzitor!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit fiica lui Florin Salam pe Facebook.

Betty Salam merge periodic la mormântul mamei sale cu brațe de flori. În 2018, aceasta și-a tatuat pe un braț chipul mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: