Redactia.ro
Home » Monden » Betty Stoian și Roxana Dobre s-au pupat pe buze chiar în fața lui Florin Salam! Ce reacții au fost

Betty Stoian și Roxana Dobre s-au pupat pe buze chiar în fața lui Florin Salam! Ce reacții au fost

GALERIE FOTO (2)

Mai multe imagini apărute în mediul online au împărțit internetul. În acele imagini se vede clar cum Betty, fata lui Florin Salam, se pupă pe gură cu Roxana Dobre, actuala soție a manelistului. Totul s-a întâmplat chiar la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre.

Betty Stoian și Roxana Dobre s-au pupat pe buze chiar în fața lui Florin Salam! Ce reacții au fost

Evenimentul cel mai așteptat al anului a fost chiar nunta manelistului Florin Salam cu Roxana Dobre. Aceștia au ales să petreacă clipele unice mare, într-un peisaj de poveste. Nume grele au cântat la cel mai important eveniment din viața celor doi.

Nici momentele emoționante nu au lipsit. Mai toate scenele surprinse la petrecere au fost publicate pe internet și au devenit virale într-un timp foarte scurt. De pildă, unul dintre momentele emoționante a fost acela când Florin Salam, în lacrimi, le-a spus fiicei lui, Betty Stoian și soției sale, Roxana Dobre, că seamănă foarte mult, de parcă ar fi chiar mamă și fiică.

Ulterior, artistul le-a rugat pe cele două să se îmbrățișeze. În acel moment tânăra a luat-o în brațe pe mama vitregă, apoi s-au pupat pe buze. Nu a durat mult, iar imaginile au devenit virale. Scena emoționantă a împărțit internetul în două. Bineînțeles, gestul celor două femei a fost destul de comentat, pe de-o parte. Pe de altă parte, însă, unii fani chiar le-au felicitat pentru relația frumoasă pe care o au.

sursa foto: TikTok/dj.iulian

Betty Stoian și Roxana Dobre s-au pupat pe buze chiar în fața lui Florin Salam! Ce reacții au fost

Cu ceva timp în urmă, Betty Stoian a povestit ce semnifică gestul pentru care atât ea, cât și tatăl ei au fost judecați. Anume, faptul că se pupă pe gură. Bruneta a explicat în cadrul emisiunii Roxanei Nemeș, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, că este un lucru pe care îl face de când era mică.

„Noi avem o chestie, noi ne pupăm pe gură și ne luăm în brațe la evenimente, că așa suntem, noi. Eu așa sunt cu el de când eram mică și toți ne judecă. Acum nu știu cât de bine se mai vede lucrul ăsta pentru că eu m-am făcut mare și el nu conștientizează lucrul ăsta, nici faptul că am copil, mă vede mică.  Probabil nu vrea să mă vadă.”, a declarat Betty Stoian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: