Redactia.ro
Home » Monden » Beyonce de România și fiica ei, infectate cu noul coronavirus. Cum se simt cele două

Beyonce de România și fiica ei, infectate cu noul coronavirus. Cum se simt cele două

Beyonce de România a recunoscut că a făcut videochat.

Ți-o mai aduci aminte pe Beyonce de România? O bună perioadă de timp s-a iubit cu Niclae Guță, alături de care are și un copil. Din nefericire, ea și fiica sa au fost infectate cu noul coronavirus. Iată care este starea lor de sănătate acum. 

Beyonce de România și fiica lui Nicolae Guță, infectate cu noul coronavirus

În urmă cu ceva timp, Beyonce de România le-a dat o veste tristă fanilor ei. Ea și fetița sa Anais nu au scăpat de nemilosul virus care circulă pe întreg globul. Parte bună a fost că artista, dar și fetița sa au avut o formă ușoară a bolii. Beyonce de România, pe numele ei real, Mădălina, a dat declarații în cadrul unei emisiuni unde a dezvăluit că starea sa de sănătate este din ce în ce mai bună și la fel și a micuței Anais.

Dumnezeu ne-a ajutat și am trecut cu bine prin COVID”, a declarat Beyonce de România.

Care este relația lui Nicolae Guță cu fiica sa Anais

Beyonce de România s-a luptat mult timp ca fiica sa Anais să aibă parte de sprijinul tatălui ei, Nicolae Guță. Artista a considerat că micuța are nevoie de prezența paternă în viața sa cât mai mult. Nicolae Guță a declarat că este cât se poate de prezent în viața fiicei sale și ori de câte ori are ocazia vine să o vadă. Artistul a mărturisit că este foarte mulțumit de educația pe care Mădălina i-a dat fetiței lor și că o ajută financiar constant.

Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!„, a declarat Nicolae Guță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: