Redactia.ro
Home » Monden » Bia Khalifa le-a făcut o mare bucurie bărbaților care o urmăresc. Blondina s-a pozat goală FOTO

Bia Khalifa le-a făcut o mare bucurie bărbaților care o urmăresc. Blondina s-a pozat goală FOTO

GALERIE FOTO (7) Bia Khalifa le-a făcut o mare bucurie bărbaților care o urmăresc.

Bia Khalifa le-a făcut o mare bucurie bărbaților care o urmăresc. Fosta iubită a lui Dani Mocanu nu se rușinează atunci când vine vorba de corpul ei. Blondina și-a surprins urmăritorii după ce a postat o poză în oglindă fiind complet goală. Cum arată aceasta?

Bia Khalifa le-a făcut o mare bucurie bărbaților care o urmăresc. Blondina s-a pozat goală FOTO

Fosta iubită a lui Dani Mocanu și-a șocat fanii cu noua sa apariție. Blondina a postat două imagini extrem de indecente în care le arată bărbaților absolut tot. Fără inhibiții, Bia Khalifa și-a scos funduțelul la înaintea și și-a acoperit doar sânii, pentru a păstra totuși, un plus de decență.

Imediat, susținătorii săi au reacționat și i-au lăsat blondinei numeroase comentarii, care mai de care deocheate. „Măcar ea nu-și editează corpul în poze / Mamăăăăă / Te ador / Ce bună ești, Bianca / Vezi sa nu ajungi menajera pe la Berlin 😂😂😂Daca vrei te iau eu la Amsterdam (măcar e legal) / Când te uiți în oglindă, te-ai freca singură” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Bia Khalifa, la imaginile cu pricina. Totodată, un internaut mai curajos a criticat-o dur pe Bia, legându-se fizicul acesteia. „Spui că ești lumânare de botez la corp” i-a scris acesta. Evident, Bia nu s-a abținut și i-a răspuns la rândul ei, într-un stil la fel de rătăcios.

Bia Khalifa complet goala

Cine este Bia Khalifa

Blondina a devenit virală în mediul online după ce a participat la iUmor. Bia a venit îmbrăcată sumar, doar cu măști de protecție, reușind să-i lase mască pe jurații emisiunii, dar și pe telespectatori. Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Emanuela Niculau s-a iubit în trecut cu artistul Dani Mocanu. Aceasta a trăit ani de zile în Italia, unde a reușit să câștige o sumă mare de bani. Bia a recunoscut că îi place să pozeze în astfel de ipostaze, încârcând fotografiile pe un site, unde este plătită cu 50 de dolari pentru fiecare imagine.

Având un spirit antreprenor, Bia s-a gândit să investească banii chiar în corpul ei, având numeroase intervenții estetice. Mai mult, blondina are chiar și o rubrică pe un site pentru adulți, iar în cadrul acestei secțiuni, le dă lecții celor care nu prea se descurcă în acest domeniu. ”Am o strategie de marketing foarte bună. Eu sunt și foarte apropiată cu utilizatorii”, a spus Bia Khalifa.

Întrebată de Bendeac ce studii are, Bia Khalifa a spus că nu a terminat liceul, dar acest lucru nu o ține departe de citit. Printre cărțile preferate, se numără și lectura motivațțională care să îi ofere o mai bună dezvoltare atât pe plan personal cât și profesional. „Am 8 clase, dar ce crezi…nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă”, a spus vedeta. După numărul său pe scena iUmor, Mihai Bendeac a avut câteva cuvinte de spus la adresa acesteia: “Era chintesența a tot ceea ce poți gândi că este rău la o fată, dar în același timp și chintesența a ceea ce pot gândi unii bărbați că este bine la o fată”.