Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu în vacanță la Dubai! Cu cine petrece sărbătorile

Bianca Andreescu în vacanță la Dubai! Cu cine petrece sărbătorile

GALERIE FOTO (3) Bianca Andreescu, Dubai

Bianca Andreescu își petrece vacanța la plajă în Dubai. Jucătoarea de tenis a decis să meargă însoțită de cea mai bună prietenă a sa, rusoaica Anastasia Potapova.

Cele două jucătoare se antrenează la Dubai pentru Australian Open. Așa că au profitat din plin ;i de timpul liber. Au mers la plajă, în cele mai bune restaurante și au vizitat diferite atracții. Au postat și mai multe poze pe conturile de instagram pe care fanii le-au apreciat.

Ea a fost și la restaurantul celebrului Salt Bae, unde s-a bucurat de cele mai alese feluri de mâncare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Vanessa🦋 (@biancaandreescu_)


Canadianca de origine română nu a mai jucat tenis din octombrie 2019, an în care a câștigat turneul de la US Open. O accidentare la genunchi a ținut-o departe de terenul de tenis. Acum, sportiva spune că s-a refăcut și și-a anunțat prezența la primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open (8-21 februarie).

Ultimul turneu la care a participat Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a terminat anul 2020 pe locul 7 în lume, chiar dacă nu a jucat niciun turneu. Ultima dată când Andreescu a jucat a fost la Turneul Campioanelor, în octombrie 2019. Cel mai important succes al jucătoarei de tenis a fost câștigarea US Open-ului, ediția din 2019. Este prima sportivă din Canada care a reușit acest lucru. În același an s-a impus și la Indian Wells, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu. Pe 11 august 2019 a devenit prima canadiancă ce a câștigat Canadian Open, la 50 de ani distanță de titlul obținut de Faye Urban (în 1969). Pe 1 februarie 2016, la junioare, s-a situat pe locul al treilea în clasamentul combinat realizat de Federația Internațională de Tenis (ITF). În anul 2017 Andreescu a câștigat titlurile de dublu ale turneelor de junioare Australian Open și Roland Garros alături de Carson Branstine.
Andreescu a adunat din tenis $6.720.038, iar în 2019 cel mai bun an de până acum al sportivei a câștigat 48 de meciuri și a pierdut doar 7 întâlniri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: