Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușan dă dovadă de empatie. Blondina are grijă de fiica fostului său iubit

Bianca Drăgușan dă dovadă de empatie. Blondina are grijă de fiica fostului său iubit

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușan dă dovadă de empatie. Blondina are grijă de fiica fostului său iubit

Bianca Drăgușan dă dovadă de empatie. Cu toate că nu mai are nicio legătură cu fostul său soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu renunță să empatizeze cu problemele cu care afaceristul se confruntă în momentul de față. Deși este în arest preventiv pentru 30 de zile, Bianca are grijă de fiica cea mică a acestuia, Selena.

Bianca Drăgușan dă dovadă de empatie. Blondina are grijă de fiica fostului său iubit

Bianca Drăgușanu dă dovadă de empatie. Bianca Drăgușanu este o femeie puternică, care este dispusă să treacă peste toate situațiile dificile. Cu toate astea, Bianca nu poate rămâne indiferentă în fața situației în care se află fostul său iubit, Alex Bodi. Blondina are grijă de fiica cea mică a acestuia, Selena. Bianca nu doar că se preocupă ca micuța să nu-i simtă lipsa tatălui său, dar o tratează ca pe copilul ei. Recent, Bia a postat pe rețelele de socializare o filmare în care apare alături de fiica sa Sofia și Selena, fiica cea mică a lui Alex Bodi. Vedeta s-a filmat înainte, când le spunea fanilor săi că va merge la grădiniță pentru a le lua pe Sofi și Selena. „Sunt în mașină din nou și mă duc să iau copiii de la grădiniță. Astăzi iau 2 copii de la grădiniță. Nu o iau doar pe Sofia, o iau și pe Selena, sora ei”, a spus Bianca Drăgușanu.

După ce le-a luat pe fetițe de la grădiniță, Bianca le-a dus pe acestea la pizza, iar acestea au fost extrem de încântate când au auzit că vor merge la restaurant. De asemenea, Bianca Drăgușanu le-a filmat pe cele două fetițe cum se jucau în zăpadă. Fosta soție a lui Alex Bodi și cu Bianca au o relație apropiată, și nu de puțin e ori au fost surprinse împreună. Deși s-au iubit cu același bărbat, cele două par că se înțeleg de minune, iar aceeași relație o au și fiicele lor.

Alex Bodi este în arest

În urmă cu trei săptămâni, Alex Bodi a fost săltat de DIICOT, după ce a fost acuzat de proxenetism și șantaj. În prezent, Alex se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Ei bine, situația în care se află Bodi nu este deloc un favorabilă, din punct de vedere al imaginii, dar și din prisma afacerilor pe care acesta le are. Potrivit unui persoane din Dej, Alex Bodi ar fi fost pârât procurorilor DIICOT de către membrii unei rețele de proxeneți locali, iar această ipoteză a fost susținută de Victor Underground Security, proprietarul unui club de MMA. Acesta susține că Bodi a ajuns pe mâna autoriăților după ce mai mulți membrii ai organizației de proxenetism din Dej ar fi spus adevărul. ”Unul dintre ei a apărut și în știrile care au apărut acum, cu Bodi, când a fost arestat, se numește Sharpele. A cumpărat de la Bodi ăsta un Rolls Royce, plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună, omul… Și n-avea carte de muncă, n-avea o societate, nimic… Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție”, a spus barbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: