Redactia.ro
Home » Monden » Cum poate rămâne Bianca Drăguşanu fără custodia Sofiei, după ce Alex Bodi a fost arestat? Victor Slav îi poate lua copilul

Cum poate rămâne Bianca Drăguşanu fără custodia Sofiei, după ce Alex Bodi a fost arestat? Victor Slav îi poate lua copilul

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Sofia

Fetița Biancăi Drăgușanu ar putea să fie luată de lângă ea, din cauza arestării lui Alex Bodi? Iată care este adevărul în ceea ce priveşte această suspiciune!

Victor Slav o poate lua pe Sofia după arestarea lui Alex Bodi

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat de oamenii legii, el fiind acuzat că a întreținut o rețea de proxenetism. Acum, există o suspiciune că fetița pe care Bianca Drăgușanu o are alături de Victor Slav, pentru că fetiței i-ar fi dăunat mediul în care a locuit, din moment ce fostul soț al Biancăi Drăgușanu are probleme cu legea.

Astfel, Victor Slav ar putea acționa în instanță și să reclame că Bianca Drăgușanu i-a creat fetiței lor un mediu de creștere nesănătos, pentru că a crescut-o alături de un infractor. Rămâne, însă, de văzut dacă Victor Slav va acționa în vreun fel, pentru că până acum acesta a avut o relație bună cu Bianca Drăgușanu, pentru ca fetița lor să crească alături de ambii părinți.

Iată ce spun avocații despre această situație, în care părinții sunt despărțiti, iar unul dintre ei pune, în orice fel, în pericol sănătatea lui fizică sau mentală:

„În mod uzual, părinții exercită împreună si în mod egal autoritatea părintească însă aceștia se pot înţelege (cu respectarea unor condiții) cu privire la exercitarea autorităţii părinteşti sau cu privire la luarea unei măsuri de protecţie a copilului. Dacă unul dintre părinţi este decăzut din exerciţiul drepturilor părinteşti celălalt părinte exercită singur autoritatea părintească. Acest lucru se constată prin hotărâre judecătorească “dacă părintele pune în pericol viaţa, sănătatea sau dezvoltarea copilului prin relele tratamente aplicate acestuia, prin consumul de alcool sau stupefiante, prin purtarea abuzivă, prin neglijenţa gravă în îndeplinirea obligaţiilor părinteşti ori prin atingerea gravă a interesului superior al copilului.” Până la un astfel de moment se pot face speculații și nimic mai mult. Cel acuzat de săvârșirea unei infracțiuni beneficiază de prezumția de nevinovăție”, spune avocatul Zeno Șuștac.

Victor Slav a mai avut discuții cu Alex Bodi

Victor Slav a mai discutat cu Alex Bodi despre comporatmentul lui și mai ales despre faptul că e certa cu Bianca Drăgușanu în fața fiicei lor, lucru care nu ar fi trebuit să se întâmple. După o astfel de conversație, Alex Bodi ar fi promis că nu va mai face acest lucru, înțelegând ă este vorba despre o chestiune delicată.

“Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect”, au dezvăluit surse din anturajul fostei prezentatoare de la Kanal D.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: