Redactia.ro
Home » Monden » Partenera lui Alex Bodi își vinde hainele pe Internet. Incredibil cât costă o geacă din piele de piton

Partenera lui Alex Bodi își vinde hainele pe Internet. Incredibil cât costă o geacă din piele de piton

Partenera lui Alex Bodi își vinde hainele pe Internet

După ce iubitul său, Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iubita sa Daria Radionova se pare că a ajuns la fundul sacului. Șatena a ajuns să facă comerț pe Internet. Daria Radionova își vinde hainele în mediul online, în timp ce iubitul său este închis.

Partenera lui Alex Bodi își vinde hainele pe Internet. Incredibil cât costă o geacă din piele de piton

Potrivit Cancan.ro, se pare că Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi a rămas fără bani. Cu toate că pe Instagram pozează într-o femeie de bani gata, îmbrăcată în haine de lux, aceasta a recurs la un gest cu adevărat șocant. Daria a fost nevoită să-și închidă magazinul de haine pe care îl deține într-un magazin rezidențial, aflat în Londra. După ce a rămas singură, Daria și-a creat un site, intitulat ”Dr By Daria Radionova”, unde își vinde online hainele. Majoritatea pieselor vestimentare sunt formate din blănuri naturale și geci de piele, având și reduceri mari. Cel mai scump vestiemntar de pe site-ul de magazin al șatenei este o geacă din piele de piton, de aproape 1.200 de euro. Alex Bodi a renunțat la Bianca Drăgușanu și s-a cuplat de curând cu frumoasa moldoveancă Daria Radionova.

Alex Bodi, în arest preventiv

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost săltat de mascați, fiind acuzat de autorități de proxenetism și șantaj. Acesta va sta după în arest preventiv în 30 de zile. Cu toate astea, Alex Bodi își vinde și el vila de lux din Pipera-Tunari. Acesta cere aproximativ 1 milion de euro. Dar, din cauza pandemiei de coronavirus, afaceristul a mai lăsat din preț. Inițial, vila lui costa în mai 875.000 de euro, iar în urmă cu câteva zile și-a schimbat prețul la 795.000 euro. Potrivit descrierii imobilului de pe site, este o clădire construită în stil mediteranean, pe un teren de 1.200 mp. De asemeneam, casa este situată lângă pădure, având un spațiu de 370 mp, alcătuită din cinci camere, 3 băi și un dresing, 3 terase, piscină exterioară, foișor, spații de parcare și curte amenajată de un peisagist. Vila lui Bodi are toate utilitățile necesare unui nivel de trai luxos. În zona unde se află imobilul, este una liniștită și oferă tot confortul necesar unui trai absolut liniștit.

Alex Bodi a fost denunțat de una dintre foste sale soții, fiind acuzat de proxenetism și șantaj. Anchetatorii au descoperit că afaceristul primea de multe ori sume de bani în cont de la fetele pe care le trimite să se prostitueze în Germania. Afaceristul a fost arestat de Tribunalul Dolj, iar în cazul lui, procurorii au colaborat cu autoritățile din Germania.„Membrii grupării le câştigau încrederea, şi sub pretextul unui viitor comun şi oferirii unui mod de viaţă lipsit de griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite ţări, unde, prin acte de violenţă şi ameninţări, le determinau să practice prostituţia în folosul lor”, notează procurorii în referatul cu propunere de arestare preventiv. Fosta soție a afaceristului le-a spus autorităților că a practicat prostituția în Germania, la Berlin și Frankfurt, unde a ajuns prin intermediul lui ALex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: