Redactia.ro
Home » Monden » Ce le-a cerut Alex Bodi din spatele gratiilor magistraților? Bărbatul a depus o solicitare

Ce le-a cerut Alex Bodi din spatele gratiilor magistraților? Bărbatul a depus o solicitare

Alex Bodi a fost reținut în dosarul despre proxenetism și trafic de carne vie, împreună cu interlopul Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut o solicitare și va ajunge luni în fața judecătorilor.

 

Alex Bodi, solicitare pentru magistrați

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de șantaj, proxenetism și aderarea la un grup infracțional organizat. Însă, Alex Bodi nu stă chiar liniștit în spatele gratiilor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu le-a dat o lovitură magistraților.

Alex Bodi nu a răspuns cu privire la acuzațiile care i se aduc, până în acest moment. Dacă omul de afaceri nu a cerut eliberarea din arestul preventiv până în acest moment, pe 16 noiembrie, afaceristul a cerut ”contestatea măsurii asiguratorii”, conform articolului 250 NCPP.

Articolul face referire la ”restituirea bunurilor și restabilirea situației anterioare săvârșirii infracțiunii‘. Mai mult, în articol se face referire la faptul că ”suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia”.

Cererea lui Alex Bodi a fost făcută la Tribunalul Dolj, acolo unde Bodi este și reținut. Însă, nu sunt specificate bunurile la care afaceristul face referire. Cererea este făcută acum , însă dosarul original pare să fie înregistrat încă din 2015. Mai mult, nici pe portalul instanțelor nu există informații despre acest dosar.

 

Alex Bodi poate rămâne fără o parte din avere

 

Procurorii au fst surprinși părăsind imobilul afaceristului, chiar în ziua în care acesta a fost reținut. În ziua în care a fost ridicat de DIICOT, Alex Bodi a fost luat cu o parte din obiecte, cel mai probabil fiind vorba despre aparatura electroică pentru o posibilă percheziție informatică.

În presă au apărut informații că DIICOT verifică în acest moment șia verile pe care le deține fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dar și averile membrilor grupării din care face parte și interlopul sibian Adrian Tâmplaru.

Averea lui Alex Bodi este luată în vizor de procurori. Anchetatorii sunt de părere că averea, care constă în obiecte de lux și afaceri imobiliare, ar proveni din activități infracționale.

Alex Bodi poate fi afectat de această măsură luată de anchetatori. Însă, potrivit anchetatorilor, în conturile afaceristului nu au fost puși mulți bani din partea femeilor despre care procurorii susțin că le prostituau membrii clanului.

Alex Bodi poate rămâne fără o parte din avere. Anchetatorii nu au făcut public, încă, un punct de vedere oficial în acest sens.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: