Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu vrea să se mute în Dubai cu fetița ei. Ce părere are Victor Slav

Bianca Drăgușanu vrea să se mute în Dubai cu fetița ei. Ce părere are Victor Slav

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să plece în Dubai. Vedeta vrea să-și ia fetița și mama cu ea.

 

Bianca Drăgușanu, despre plecarea în Dubai

Bianca este hotărâtă să își refacă viața după despărțirea de afaceristul Alex Bodi. Vedeta, invitată în platoul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, a vorbit despre varianta plecării în Dubai. Vedeta și-a făcut planuri serioase de viitor. Mai mult, blondina pregătește acum o surpriză de sărbători pentru magazinul de rochii pe care îl are.

Diva vrea să petreacă sărbătorile în Dubai alături de fiica și mama ei. Bianca a susținută că are ce își dorește acolo și că este extrem de recunoscătoare. Mai mult, fosta soție a lui Alex Bodi vrea să își deschidă și un magazin acolo.

„Mă duc pentru că vreau și vacanță și vreau și business. Cred că pot să o iau oriunde de la capăt.În primă fază vreau să o iau pe Sofia și pe mama și probabil o să facem sărbătorile acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români. Peste tot pe unde merg sunt recunoscută, sunt foarte bine primită. Sunt foarte faimoasă și la ei. La restaurantele la care am fost, pentru că sunt cine sunt, m-au primit ca pe un special guest”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Vedeta, întrebată dacă se gândește serios să se mute în Dubai,a  răspuns căse gândește serios și la această variantă. Însă, a mărturisit că nu poate pleca dacă nu este Sofia alături de ea.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

 

Ce părere are Victor Slav despre plecare

 

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au lăsat deoparte certurile și par să se înțeleagă de minune. Blondina a discutat cu Victor despre plecarea în Dubai și varianta de a o lua pe Sofia cu ea.

„Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: