Redactia.ro
Home » Monden » Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă. Fosta iubită a lui Alex Bodi o atacă dur pe ”Querida”

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă. Fosta iubită a lui Alex Bodi o atacă dur pe ”Querida”

GALERIE FOTO (2) Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă. Bianca Drăgușanu a reacționat după ce Oana Zăvoranu a criticat-o în mediul online. Fosta soție a lui Pepe a criticat în ultima perioadă mai multe personalități din showbiz-ul românesc, fără să țină cont de reacțiile acestora.

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă. Fosta iubită a lui Alex Bodi o atacă dur pe ”Querida”

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă. Oana Zăvoranu continuă să critice cât mai multe persoanalități celebre, fără să-i pese de consecințe sau de reacțiile acestora. După cum bine se știe, fosta parteneră a lui Pepe este o persoană care își exprimă părerea prin orice mijloace. De această dată, cea care a fost criticată de aceasta a fost chiar Bianca Drăgușanu, fosta iubită a lui Alex Bodi. Dar blondina nu a trecut cu vederea jignirile aduse de Oana și a reacționat imediat. Astfel, războiul dintre Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu continuă.

Oana Zăvoranu a comparată pe Anda Adam cu Bianca Drăgușanu, pe care a poreclit-o „Bianca Buzila Wanna Be”. Actrița din Sacrificiul a amintit despre un episod din cadrul emisiunii Ferma, unde a participat Anda Adam, când acesta a fost acuzată că și-a spălat chiloții într-o oală de gătit. Oana Zăvoranu i-a spus Andei că încearcă să se comporte ca Bianca, doar că nu prea îi iese. „„Bianca Buzila Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Știm deja că Oana Zăvoranu are ceva cu divele din showbiz-ul românesc, iar Bianca se pare că nu a trecut neobservată. Ei bine, dacă s-a început acestă „bătălie”, Oana și Bianca continuă războiul. Blondina nu s-a lăsat jignită de Oana și a reacționat subtil, dar în mod public. Cu toate că nu a dat nume, Bianca a spus câteva cuvinte grele. Aceasta a precizat că timpul și energia sunt prețioase și nu le consumă pe oricine. Mai mult, Bia i-a transmis Oanei că toată munca ei este pe bani. ”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja”, i-a transmis Bianca Oanei Zăvoranu.

Bianca Drăgușanu, jigniri dure la adresa Oanei Zăvoranu

Dintre toate personalitățile feminine de care s-a luat până acum, Oana Zăvoranu nu a avut parte de o reacție puternică. Ei bine, de această dată, Bianca Drăgușanu a fost cea care i-a întors jignirile actriței, chiar pe rețelele de socializare. Fosta iubită a lui Alex Bodi nu s-a lăsat și i-a mai transmis câteva cuvinte brunetei care a criticat-o în urmă cu câteva zile. „Naturalo în cenrul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu ironică, pe pagina sa de Instagram. Momentan, Oana nu a reacționat, dar nu este exclus ca diva să posteze un nou mesaj surprinzător la adresa Biancăi Drăgușanu.

Bianca mesaj pentru Oana Zavoranu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: