Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău, după 3 ani de relație: „Da, este adevărat. Nu simt…”. Cum a reacționat afaceristul

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău, după 3 ani de relație: „Da, este adevărat. Nu simt…”. Cum a reacționat afaceristul

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău, după 3 ani de relație. Iată cum a reacționat afaceristul!

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău păreau că își consolidează relația, cu toate că au avut momente de împăcare și despărțire în cei trei ani de când au fost împreună. Chiar se punea în discuție o posibilă căsătorie, însă recent, Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit oficial, dar nu a dezvăluit însă motivele care au dus la această ruptură. Iată detaliile!

Recent, Bianca Drăgușanu și-a exprimat dorința de a menține o discreție mai mare în ceea ce privește viața ei personală, în special relația cu Gabi Bădălău. Chiar dacă au continuat să se afișeze împreună pe rețelele de socializare și la evenimente mondene, au ales să nu mai facă declarații publice, subliniind că acest lucru ar putea afecta relația lor. Bianca Drăgușanu a fost văzută din ce în ce mai des fără Gabi Bădălău, în ultima perioadă, modiv pentru care, blondina a confirmat despărțirea, însă nu a oferit detalii suplimentare:

„Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, a confimar Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.ro.

Gabi Bădălău: „O să o respect pe Bianca toată viața”

Totodată, Gabi Bădălău a oferit o primă reacție privind despărțirea de Bianca Drăgușanu, susținând public că nu-și dorește să mediatizeze finalul romantic dintre ei:

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație…rămân cu tot ce a fost bun și frumos…a fost și o lectie de viață pentru mine… O să o respect pe Bianca toată viața și din partea mea să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul…eu sunt bărbat.

Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă”, a declarat Gabi Bădălau pentru Playtech Știri.

Bianca Drăgușanu, despre o posibilă căsătorie alături de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu declara în trecut că este pregătită să facă pasul cel mare alături de Gabi Bădălău, acela de a spune marele „Da!” în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea, destinele lor s-au separat:

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia…Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a mai spus blondina, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: