Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a surprins din nou fanii pe Instagram. Blonda le-a dezvăluit ce vicii are. Într-un moment de relaxare, într-unul dintre saloanele din Capitală, fosta asistentă TV a mărturisit că este chiar dependentă.

Ce vicii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce vicii are, întrebată fiind acest lucru. Într-un moment de relaxare într-unul dintre saloanele din Capitală, Bianca a precizat că…nu are niciu viciu. Mai mult, ea asociază viciile cu dependența de pantofi și salonul unde era atunci când a spus acest lucru.

„Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, gospodină desăvârșită

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să stea în bucătărie în acest weekend. Fosta asistentă TV a avut câțiva invitați, pentru care a trebuit să…curețe cartofi. ”Să mai spuneți de mine că nu-s gospodină”, a zis Bianca, uitându-se lung la Alex Bodi, care butona telefonul, tolănit pe un fotoliu, la o discuție cu un amic, informează Cancan.ro.

Bianca i-a atras atenția lui Alex Bodi

Probabil din dorința de a-i fi observat gestul de a găti, Bianca s-a uitat la Alex Bodi, râzând: ”Uite șefu cum stă”. În schimb, acesta a început să-i căute o dedicație pe telefon, ceva cu iubire, și a găsit-o. A dat drumul la muzică, spre bucuria Biancăi. Diva a început să danseze, cu cuțitul în mână, și să zâmbească, spre bucuria lui Alex, care dansa și el maneaua cât îl țineau…mâinile.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut prima apariție televizată după ce au apărut informații potrivit cărora vedeta a fost crunt bătută și torturată timp de 5 ore de acesta. Cei doi nu oferit detalii despre subiect și au evitat un răspuns.

Bianca Drăgușanu refuză să recunoască bătaia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut pentru prima oară la televizor, în emisiunea ”La Măruță”, după ce au apărut imagini și informații potrivit cărora fosta asistenta TV a luat o bătaie cruntă de la partner. Dacă ne așteptam să facă lumină în acest caz, cei doi au refuzat să răspundă.

Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici, înseamnă că suntem bine„, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: