Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi! Ce a putut spune vedeta

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi! Ce a putut spune vedeta

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi! Ce a putut spune vedeta

Alex Bodi este implicat într-un nou scandal cu Bianca Drăgușanu! Blondina a divulgat un secret rușinos al afaceristului și a dus noi acuzații. 

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a dat toate cărțile pe față și a venit cu noi acuzații, inclusiv cu un detaliu intim al bărbatului care a făcut-o să sufere atât de mult în această perioadă. Fosta prezentatoare de televiziune e mai decisă ca oricând să-și facă dreptate și să uite de trecut rezolvând toate problemele care au adus-o în punctul acesta.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi! Vedeta nu vrea să lase lucrurile așa, astfel că pe lângă acuzațiile de proxenetism aduse într-un dosar, aceasta i-a adus acuzații afaceristului de violență și agresiuni repetate.

Mai mult, Bianca Drăgușanu susține că și la un moment dat a fost șantajată de fostul soț cu noi filmări defăimătoare la adresa ei, motiv pentru care dorește să solicite în perioada următoare un ordin de restricție împotriva lui Alex Bodi.

Fosta prezentatoare a detaliat episoadele violente la care ar fi fost supusă de Alex Bodi pe vremea în care erau împreună. De asemenea, a declarat că imediat cum a reușit să scape din casa bărbatului după alte agresiuni a fugit imediat la IML, iar de multe ori, finilor ei erau de față atunci când era agresată și pot mărturisi aceleași lucru.

“El acum mă amenință cu această filmare când, vezi Doamne, eu vreau să mă arunc de la balcon pentru el. Vrea să o dea și să spună apoi: ai vrut să te omori pentru mine! Adică să zică că sunt nebună! Toate trei soțiile lui au fost nebune, așa consideră el. Cu unele a făcut si copii. Numai el e normal. Asta cu care e acum o să fie a patra nebună. Eu consider că sunt pe teren minat, dar el e pe teren si mai minat ca mine.

Mi-a zis: pe 15 o să ies din arest și o să ne întâlnim noi. Eu am dovezi. Nu există nici un motiv pentru care o femeie să pățească ce am pățit eu. Am vorbit și acum două zile și el mă amenința. După ce mă bătea îmi dădea mesaje: zi că ți-am dat doar o palmă sau că ai căzut pe scari. Există echimoze pe cap și pe tot corpul, asta scrie în certificatul de la IML. Este un om periculos, mi-e frică de el”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit un detaliu intim despre afacerist

Bianca Drăgușanu a dezvăluit secretul intim și rușinos al lui Alex Bodi! Blondina a dezvăluit că acesta nu-i putea oferi un copil pentru că lua steroizi. Cuplul a vorbit de nenumărate ori în cadrul unor interviuri despre mărirea familiei și despre dorința comună de a face un copil împreună.

“În septembrie când era deja cu alta îmi promitea mie că facem copil. Dar el nu putea să aibă copii, că ia niște steroizi. El, la fiecare ceartă îmi cerea ceasul, gențile înapoi, tot ce mi-a luat cerea înapoi“, a mai dezvăluit Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: