Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi. „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi. „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri șocante despre momentele în care a fost agresată fizic de acesta. Bianca Drăgușanu a povestit și a publicat imagini în care are fața plină cu vânătăi, după ce a încasat bătaie de la afacerist. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Bianca a vorbit despre acest subiect.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi. „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre bătăile încasate de la Alex Bodi. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost la un moment dat, soț și soție, dar după câteva luni, cei doi au divorțat cu mare scandal. Pentru că și-au mai dat o șansă, Alex și Bianca s-au împăcat cu gândul că relația lor va avea un alt deznodământ. Ei bine, nu a fost așa, iar Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima oară despre bătăile încasate de la Alex Bodi, iar mărturiile sunt cu adevărat șocante. După doi ani și jumătate în care a încercat să țină departe de ochii lumii imaginile în care apare complet desfigurată, Bianca a publicat totul, pentru a nu mai fi șantajată de alte persoane. Invitată la Xtra Night Show, Bianca a povestit tot despre fosta sa relație cu Alex Bodi.

Conform acesteia, Alex Bodi ar fi bătut-o cu orele până când blondina ar fi leșinat. Mai mult, aceasta a declarat că nu avea nicio șansă în fața lui, el fiind un bărbat foarte solid și puternic, care din două palme o punea jos. De asemenea, la una dintre scene a fost prezent și Dan Capatos, care a văzut cum Alex Bodi a distrus o masă, fiind extrem de agresiv. „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca a publicat imagini cutremurătoare

În aceeași seară, fosta asistentă de la Antena 1 a vorbit și despre decizia de a publica imaginile din acea perioadă, în care avea fața plină cu vănătăi. Acesta a declarat că a încercat timp de doi ani și jumătate să nu publice imaginile, dar totul s-a schimbat când a văzut una dintre imagini în presă și a decis să le publice chiar ea.„Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a explicat ea.

În una dintre imagini se poate observa că Bianca Drăgușanu se afla pe podea, vizibil afectată și leșinată, iar cel care ar fi fotografiat-o ar fi fost chiar Alex Bodi, cel care ar fi bătut-o timp de patru ore. Deși vedeta a mai fost surprinsă de paparazzi cu fața tumefiată, în timp ce era împreună cu acesta, Bianca a ascuns întotdeauna adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: