Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima întâlnire după trei luni de la despărțire. Gestul neașteptat făcut de cei doi foști soți: „Au lăsat garda jos”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima întâlnire după trei luni de la despărțire. Gestul neașteptat făcut de cei doi foști soți: „Au lăsat garda jos”

Surpriză totală în showbiz. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de prima întâlnire după trei luni de la despărțire, atunci când s-a pus capăt definitiv relației lor de iubire. Se știe bine că de atunci, s-a dus un adevărat război al declarațiilor între cei doi foști soți, care s-au atacat dur după despărțire. Așa se face că este și mai surprinzător că cei doi chiar s-au văzut și și-au vorbit după tot scandalul monstru prin care au trecut.

Sursele noastre indică detaliile unei povești demne de telenovele, plină de tensiune, dar și de o dragoste pasională, la care niciunul dintre cei doi protagoniști nu ar părea gata să renunțe, chiar dacă sunt în relații cu alte persoane.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, cu despărțiri și împăcări demne de cele mai palpitante seriale de telenovele. Iar asta i-a transformat într-un cuplu urmărit pas cu pas de ochii curioșilor. Așa se face că s-a aflat de scandalurile violente dintre cei doi, de bătăile îndurate de Bianca Drăgușanu, de amanta lui Alex Bodi, ca totul să culmineze cu despărțirea celor doi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, prima întâlnire după despărțire

Surpriza totală este că atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au avut parte de prima întâlnire după despărțire, mai exact după trei luni de când și-au spus pentru ultima data “Adio”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut chiar în atelierul de modă pe care îl are blondina în zona de Nord a Capitalei. Vedeta TV se afla acolo, atunci când o cunoștință comună a foștilor soți Drăgușanu-Bodi și-a făcut apariția la atelier.

Tânăra în cauză a venit la atelier cu pretextul de a cumpăra trei rochii de la Bianca Drăgușanu, pe care a surprins-o și cu un buchet de trandafiri.

Despre această persoană din anturajul cuplului se știe că ar fi una dintre confidentele lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu, potrivit celor de la Cancan.

Mai mult, în trecut, aceasta chiar a reușit să-i mai împace pe cei doi, după una dintre tumultoasele lor despărțiri. Se pare că și acum apropiata celor doi mai speră la o împăcare între Bianca și Bodi.

Ajunsă la atelierul Biancăi Drăgușanu, tânăra i-a spus acesteia că îl va apela video pe Alex Bodi, care ar fi fost și el anunțat de acest lucru.

Gestul neașteptat făcut de cei doi foști soți este că, atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu, au fost de acord cu apelul video.

Prima întâlnire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la trei luni după despărțire, a fost una virtuală. Însă acest lucru nu a împiedicat emoțiile revederii. Deși au evitat să își vorbească direct unul altuia, privirile li s-au intersectat pentru doar câteva secunde.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, moment emoționant la trei luni de la depărțire

Prima discuție, la trei luni de la despărțire, dintre Bianca Drăgușanu s-ar fi rezumat strict la păreri de rău și la faptul că fiecare ar urma să înceteze să vorbească urât despre celălalt, scriu cei de la Cancan.

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi se auzeau unul pe celălalt, însă nicio clipă nu s-au adresat direct unul altuia.

Însă a urmat cel mai emoționant moment al apelului video, atunci când chiar micuța Sofia a Biancăi Drăgușanu a spart gheața!

Fetița Biancăi Drăgușanu a fost în culmea fericirii în momentul în care l-a văzut pe cameră pe Alex Bodi, pe care l-a întrebat unde este.

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat să se întâmplă, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat. Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace”, au declarat apropiați ai fostului cuplu.

Și cu toate că și-au spus adio în urmă cu trei luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă mai ar mai avea sentimente unul față de celalălt, o spun cei de lângă cei doi foști soți.

„Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca. Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace. Vorbim de bătăile, traumele pe care le-a îndurat Bianca. Și timpul în care a înșelat-o. Nu merită. Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită”, susțin apropiații celor doi.

Așadar, o nouă împăcare nu ar trebui să surprindă pe nimeni, chiar dacă Bianca Drăgușanu se declară fericită și pregătită de pasul cel mare cu Gabi Bădălău, iar Alex Bodi și-a mărturisit dragostea față de Daria Radionova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: