Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive! Care este adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive! Care este adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive! Care este adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a a spus adevărul despre ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău și a comentat imaginile surprinse cu el la petreceri.

Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au creat multe controverse după ce s-au afișat împreună. Afaceristul este în plin divorț de fosta soție, iar Bianca este în scandal cu fostul soț, și cu toate acestea, cei doi au timp de o relație cu năbădăi.

Încă de la finalul anului trecut cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre unul în brațele celuilalt, iar vacanțele exotice în cele mai exclusiviste destinații sunt dovada că cei doi o duc foarte bine. Chiar dacă până acum cei doi au dorit să-și țină relația ascunsă de ochii lumii, iată că acum Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive.

Blondina a oferit un interviu în exclusivitate pentru un post de televiziune și a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu Gabi Bădălău și cum merg lucrurile între ei, după ce afaceristul a fost surprins petrecând de mai multe ori în compania unor alte domnișoare.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că într-adevăr, ea și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în timp ce luau cina cu familia, iar apoi au mers acasă, însă nu este sigură de absolut nimic până când nu ajung amândoi la starea civilă.

”Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu este tratată ca o regină de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a declarat că este o femeie cât se poate de fericită și implinită, iar relația pe care o are în acest moment cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu o aduce în al nouălea cer. Vedeta susține că este tratată ca o regină de către milionar.

Mai mult, Gabi Bădălău este descris de divă drept un bărbat foarte inteligent, diferit și foarte înțelegător. Cu toate că de multe ori este scoasă din minți de către acesta, Bianca mărturisește că nu îi lipsește nimic.

”Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: