Redactia.ro
Home » Exclusiv » Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! Detalii neștiute din viața iubitei lui Gabi Bădălău au ieșit la iveală: ”Am fost naivă”

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea! Detalii neștiute din viața iubitei lui Gabi Bădălău au ieșit la iveală: ”Am fost naivă”

GALERIE FOTO (5) Bianca Drăgușanu, interviu exclusiv

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, deoarece este una dintre cele mai cunoscute de la noi din țară. Vedeta a făcut furori cu fiecare apariție, tocmai de aceea mulți bărbați s-au îndrăgostit de ea. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău s-a dezbrăcat de secrete și a oferit un interviu în exclusivitate pentru Redactia.ro, unde a explicat, printre altele, care este secretul succesului, ce relație are cu fiica sa, dar și cum ar trebui să arate partenerul ideal pentru ea.

De departe una dintre cele mai urmărite personalități din showbizul românesc, Bianca Drăgușanu nu a ratat ocazia de a vorbi cu reporterii noștri și de a clarifica mai multe aspecte legate de viața sa privată. Vedeta a părut mai mult decât încântată să dezvăluie dieta pe care o ține cu atât de multă „strictețe”, după toate zvonurile care au apărut în presă cu privire la posibila sa sarcină.

Care este secretul succesului pentru Bianca Drăgușanu

Una dintre întrebările care a stat de-a lungul timpului pe buzele tuturor este legată de succesul colosal pe care Bianca pare să îl aibă. Iubita lui Gabi Bădălău a mărturisit care este secretul din spatele tuturor realizărilor sale, precum și modalitatea prin care a reușit să depășească toate greutățile.

Înainte de toate, am vrea să știm ce reprezintă pentru tine succesul?

Succesul, pentru mine, reprezintă oglinda muncii mele.

Cum merg afacerile? Știm că reușești să dai randament mereu, dar am vrea să știm cum reușești asta. Ai întâmpinat momente grele? Cum le-ai depășit

Sunt o fire foarte creativă, mă implic și iubesc ceea ce fac. Acesta este secretul. Eu nu simt că muncesc, deși nu este ușor, dar fac totul cu bucurie pentru că profesia mea este în același timp și pasiunea mea. Am întâmpinat și momente grele, am avut și cliente dificile. A fost și perioada pandemiei care ne-a afectat pe toți, mai ales că nu erau evenimente, nunți. Din fericire am o echipa extraordinară din care face, în acest moment, parte și sora mea. Ne-am susținut, ne-am înțeles și am reușit să depășim toate momentele grele.

Știm cu toții că ești o femeie de succes, tocmai de aceea am vrea să știm un lucru, care este secretul?

Perseverența, ambiția, munca sunt câteva dintre ingredientele succesului în absolut orice domeniu. Dacă mai adaugi și caracterul și personalitatea bine conturate cu siguranță poți reuși în viață. Dar cred că cel mai important ingredient este munca. Eu plec dimineața și mă întorc seara acasă, am în mașină haine să mă schimb pe timpul zilei, un fruct sau un ou fiert pentru că se întâmplă să nu apuc să mănânc.

Bianca Drăgușanu, o femeie de succes
Bianca Drăgușanu, o femeie de succes

Cu ce se mândrește Bianca Drăgușanu în prezent

Bianca are o mulțime de motive pentru care ar trebui să se considere o femeie norocoasă. Are cu ce se mândri, mai ales după ce afacerea sa a prins aripi, iar fiica sa, Sofia, nu încetează să o uimească. Vedeta de la Kanal D2 a fost mai sinceră ca niciodată în ceea ce privește relația sa cu micuța Sofia.

Dacă ai fi singură și nu l-ai avea alături de tine pe Gabi Bădălău, cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru tine? Ce calități ar trebui să aibă?

Perfecțiunea este un termen mult prea general. Bărbatul perfect este pentru fiecare femeie omul care o poate face fericită, lângă care se simte împlinită, apreciată.

Ce defecte consideri că ai?

Că orice om am și calități și defecte. Unul dintre defectele mele majore este faptul că de multe ori am fost naivă, am crezut în prietenie și am avut parte de dezamăgiri. Sunt o femeie impulsivă mai ales în viață profesională, îmi doresc să fac multe lucruri și să le fac bine.

Cum ar arăta viața ideală pentru tine?

Eu trăiesc deja viața ideală și voi munci în continuare pentru mai mult și mai bine.

Care este cea mai mare realizare a ta?

Am două mari realizări. Cea mai importantă este realizarea personală care are și un nume, Sofia, copilul meu. Este un copil sănătos, frumos. Sunt implicată sută la sută în viață ei și asta este pentru mine cel mai important. Mama mea este alături de mine și mă ajută când am nevoie.
A doua mare realizare este cea profesională, faptul că am succes cu rochiile de seară și de mireasă pe care le realizez.

În ce relații ești cu fiica ta, Sofia?

Este bucuria mea. Este sursa mea de energie. Nu mi-aș putea imagina viața mea fără ea. Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Este „arma” mea secretă și forța care mă ajută să fiu în fiecare zi mai bună.

Bianca Drăgușanu, alături de fiica sa, Sofia
Bianca Drăgușanu, alături de fiica sa, Sofia

Cum a afectat-o pe Bianca Drăgușanu expunerea vieții sale private

Una dintre cele mai mari probleme ale vedetelor este faptul că viața lor privată nu mai există. Bianca a trăit din plin această perioadă, mai ales în zilele în care apărea pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Acum, însă, lucrurile par că s-au mai liniștit. Odată cu trecerea timpului, fosta soție a lui Victor Slav a început să renunțe la aparițiile controversate și la declarațiile cu privire la viața sa personală.

Bianca Drăgușanu a vorbit în exclusivitate pentru Redactia.ro despre avantajele și dezavantajele unei vieți publice, precum și despre regretele pe care le are. Totuși, frumoasa șatenă a ținut să menționeze că este fericită cu toate alegerile pe care le-a făcut, fie ele bune sau rele.

Cum reușești să echilibrezi viața personală cu cea profesională?

Totul se rezumă la organizare, la prioritizare. Așa cum am spus, pentru mine cea mai importantă realizare este copilul meu. Ea este și motorul care mă face ca în fiecare zi să realizez mai multe și profesional.

Care sunt avantajele și dezavantajele în momentul în care ești o persoană publică? Regreți că faci parte din categoria vedetelor super cunoscute din România?

Dezavantajul este că viața privată este foarte expusă și mi-aș fi dorit să nu se fi întâmplat acest lucru. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai discretă din acest punct de vedere. Dar iubesc ceea ce fac, este drumul pe care l-am ales, îmi place să trăiesc așa. Am și avantaje, mi se deschid mai ușor foarte multe uși. Îmi place să văd că oamenilor le face plăcere să stea de vorba cu mine, mă încarcă de bucurie. Nu am regretat niciodată această expunere pentru că mie îmi place viață pe care am ales-o. Aș fi ipocrită să susțin contrariul.

Ce sfaturi le-ai oferi celor care vor să îți calce pe urme?

Nu vreau să dau sfaturi. Ceea ce le pot spune din experiență mea este că drumul nu este unul deloc ușor, presupune multe sacrificii și foarte multă muncă. Să se gândească dacă au capacitatea să primească nu numai vorbe bune, ci și critici. Trebuie să aibă o rezistență psihică mare.

Bianca vorbește despre riscurile expunerii vieții personale
Bianca vorbește despre riscurile expunerii vieții personale

Secretul unei siluete la care toate femeile visează

Talia de viespe a Biancăi Drăgușanu a atras atenția multor doamne și domnișoare care au dorit să afle secretul. În exclusivitate pentru Redactia.ro, vedeta de la Kanal D2 a mărturisit cum de reușește să se mențină mereu în formă, dar și care sunt lucrurile ce nu îi lipsesc niciodată din geantă.

Cum reușești să te menții mereu în formă și să ai o siluetă de invidiat? Ai o anumită dietă pe care să le-o recomanzi și fanilor tăi?

Dacă nu mănânc, nu am energia de care am nevoie să îmi desfășor activitățile. Merg la sala aproape în fiecare zi și am o dietă echilibrată. Mănânc de toate, însă cu măsură. Am perioade în care mănânc mai mult, dar compensez cu perioadele în care mănânc mai puțin. Sunt un om foarte activ.

Dacă nu merg într-o zi la sala să fac sport, oricum pe durata zilei fac foarte multă mișcare, sunt mereu în mișcare fie cu Sofia, fie la atelier. Dar încerc să mențin un echilibru în tot ceea ce fac, nu exagerez cu mâncarea.  Nu mai consum băuturi carbogazoase, nu fumez, nu consum alcool, zahăr. Dacă simt nevoia de dulce, gust dar nu consum tot ce este in farfurie.

Bianca Drăgușanu prezintă emisiunea „Detectorul de minciuni”
Bianca Drăgușanu prezintă emisiunea „Detectorul de minciuni”

Bianca Drăgușanu, în rolul de moderatoare a unei emisiuni de pe Kanal D

În prezent, Bianca Drăgușanu prezintă una dintre cele mai iubite emisiuni ale momentului, „Detectorul de minciuni”, pe Kanal D2. Fiecare ediție este difuzată duminica, de la ora 14:00. Vedeta ne-a povestit cum a ajuns să fie impresionată de poveștile de viață ale invitaților săi, dar și lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul timpului.

De ceva vreme prezinți emisiunea „Detectorul de minciuni”, unde ai o mulțime de invitați. Care este persoana ce te-a impresionat foarte tare și de ce? Ce lecție importantă ai învățat?

Fiecare invitat care vine în platoul emisiunii „Detectorul de minciuni” este special, are o poveste de viață, o anumită energie din care înveți ceva. Eu mă bucur să îi cunosc pe fiecare în parte și să interacționez cu ei. Toți cei care vin în emisiune lasă la plecare ceva educativ și pentru mine, și pentru publicul Kanal D2. Am avut-o alături, de exemplu, pe Maria Cârneci care are o experiență de viață extraordinară și care mi-a dat niște sfaturi utile, sau pe Bogdan de la Ploiești, un om sincer și foarte muncitor pe care îl iubește tot publicul tânăr din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: